|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Da li je neko probao kombinaciju AKG i Behringer? Ja koristim mikrofon AKG C 4000B sa Behringer ULTRAGAIN i Behringer Tube Composer T1952 i sasvim sam zadovoljan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Izvini zbog kasnijeg odgovora, bio sam na moru ![]() Pogotovo mi je drago kad vidim nekog novog na Forumu koji popunjava pomalo zapostavljene subForume tipa "instrumenti i studijska oprema"...... Zato se radujem tvom dolasku ![]() Da, ja sam imao priliku da isprobam upravo kombinaciju koju si naveo..... i ocenio bih je sasvim kvalitetnom i odlicnom ustedom novca. AKG C 4000B je odlican mic i u kombinaciji sa Behringer Ultragain daje dobar rezzultat.... mozda malo vise visokih, ali to je moje subjektivno.... Ipak, ovo ne smatram kao manu. Ipak, za bolji mic preamps treba dosta iskustva da bi se isplatila njegova kupovina...... Na opisanoj kombinaciji, ja bih se licno zadrzao ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
AKG C 4000B pa Behringer ULTRAGAIN i na kraju malo topline (warmth) lampi iz Behringer Tube Composer-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Slozio bih se sa nekim "od gore" da izbor mikrofona zavisi od njegve namjene! Mislim koja je logika riknuti 5000 za mikrofon i preamp, a onda to strpati na HDD recorder?!
U mom potkrovlju se super snalaze: nekoliko SM-58, SM-57, te Beyerdinamic Opus 65 (uglavnom za bas bubanj), a o kondenzatorskim mikrofonima jos ne mogu da razmisljam... Nego... Pitam se sad sto ja vama uopste ovo tupim, kada ste vi ves stigli do odgovora?!?!
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Sto se tice mic-ova, AKG u nekoj nizhoj klasi nikako, pa cak ni SolidTube. Imao sam priliku da radim sa njim i NIMALO mi se ne dopada. Neumann uvek, a ako se nema para, mislim da je mnogo bolja varijanta neka Roda, ili Audio Technic-a... poz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja imam mikrofon AKG C4000B, a licno sam koristio-snimao sa legendarnim Neumann-om(U87). NEUMANN jeste IME i ima izuzetne mikrofone i kvalitet ali ne mislim da ga sad treba dizati u nebo, a sve ostale omalovazavati. AKG mikrofoni su, po meni, dobri mikrofoni, a pogotovo ako se uzme u obzir odnos cena/kvalitet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Dobro, jeb'ga... Ovo je vec moje subjektivno mishljenje. I ja sam se nosio mishlju da kupim AKG C3000B ili C4000B, mada kad sam cuo SolidTube, jednostavno mi se nije dopao. Sada razmishljam o nekoj Audio Technic-i. Kakva su vam iskustva sa ovim mikrofonima ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]()
Ja sa Audio Technicom nisam nista probao, tako da neznam o njoj nista, pa ne mogu da ti dam savet. Mozda ti Sandro moze pomoci posto je veoma iskusan po pitanju mikrofona.
Evo sta misli Rumski Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Hmm. Audio Technica 4040 je veoma jeftin mikrofon, pa se plashim da nije bas nesto posebno (ocu mnogo muzike za manje para
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Ja imam SHURE KSM-27 i prezadovoljan sam sa njim a platio sam ga 290$ Izuzetno kvalitetan mic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |
nesto sasvim cudno | Arthur | Predlozi i sugestije | 15 | 27-03-2007 10:17 PM |
Nesto sasvim drugacije nova digitalna konzola EAW | AcaHari | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 30-01-2007 08:09 AM |