|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Win/Nokia? Blackberry? Ili si jo? na Symbianu?
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#23 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]()
Izvivnjenje za dupli post al poshto je predhodni bio van priche...
Windows 10 Privacy Agreement ALERT! https://www.youtube.com/watch?v=FK1QnUmrdB8 * iritantan glas bar za moje uvo... Quote:
U testu koji je radjen "Windows 10: Better Audio & MIDI Performance" Win7 imam HDD dok Win8 i Win10 imaju SSD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam "mali" problem sa ovom 10kom, NEMAM ZVUK
![]() Instalirao sam poslednje drivere (win.8.1) od Terratec karte I Line 6 Toneporta I prc. Toneport upalio zelenu diodu kao da je sve OK, u device manager takodje pise da je sve ok ali ni da zucne ![]() Tako da ja dizem ruke od ove Bilijeve papazjanije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da si na kraj srca, daj joj vremena, bice i "vecih" problema samo polako xe xe
@ 17:22 @ 19:12 ![]() Shalu na sranu, prochitao sam negde da su pojedinci imali problema sa usb karticama. Pretpostavljam daj ja Line 6 Toneporta usb, i da tu lezi problem... `si probao da instalirash ponovo drajvere za plochu tj usb npr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Sto se tice tog dx12 za nas se to ne tice ali gejmeri e za njih je to revolucija..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ma probao sam sve i svasta, ne radi mi ni terratec ni Line 6, terratec je PCI karta a L6 Toneport je USB. Mislim da je tu problem oko drivera za plocu, ko zna??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Josh je to sveze dajte mu shansu jedno par meseci,osecam da ce biti standard za neko vreme.kaze mi buraz da je za surf ubedljivo najbolji do sada jbem li ga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
windows 10 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
windows 7 vs. audio ??? | File | Audio Software | 91 | 28-09-2011 11:41 PM |
Windows 7 usb to MIDI driver. | gagazmaj | Computer Hardware | 19 | 20-04-2010 07:59 PM |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |