|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ako koristis Android fontel nisam siguran da nisi "dostavio" svoje podatke Googlu.
Cujem da ce Angela Merkel preci na Win 10 ![]() P.S. Evo javljam se iz Win 10, taze instalirane I jedino sto za sad imaju je moj password od Rumskog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Win/Nokia? Blackberry? Ili si jo? na Symbianu?
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]()
Izvivnjenje za dupli post al poshto je predhodni bio van priche...
Windows 10 Privacy Agreement ALERT! https://www.youtube.com/watch?v=FK1QnUmrdB8 * iritantan glas bar za moje uvo... Quote:
U testu koji je radjen "Windows 10: Better Audio & MIDI Performance" Win7 imam HDD dok Win8 i Win10 imaju SSD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam "mali" problem sa ovom 10kom, NEMAM ZVUK
![]() Instalirao sam poslednje drivere (win.8.1) od Terratec karte I Line 6 Toneporta I prc. Toneport upalio zelenu diodu kao da je sve OK, u device manager takodje pise da je sve ok ali ni da zucne ![]() Tako da ja dizem ruke od ove Bilijeve papazjanije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da si na kraj srca, daj joj vremena, bice i "vecih" problema samo polako xe xe
@ 17:22 @ 19:12 ![]() Shalu na sranu, prochitao sam negde da su pojedinci imali problema sa usb karticama. Pretpostavljam daj ja Line 6 Toneporta usb, i da tu lezi problem... `si probao da instalirash ponovo drajvere za plochu tj usb npr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Sto se tice tog dx12 za nas se to ne tice ali gejmeri e za njih je to revolucija..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tachno je da u svakom testu ishlo po nekoloko fps-ova vishe al to se znalo dobiti i samo sa promenom drivera za gpu kada se pojave novi. Da ce neki novi naslovi znati da iskoriste bolje i da ce se "novi niz fabrka otvoriti" samo zbog toga, sasvim je ochekivano ![]() ![]() Isto vazi i za ovaj test Windows 10 - Better Audio... samo u jednom testu sam video 9.2% u korist win10 sve se uglavnom vrti oko 0.5 do 5% (geldano naravno u odnosu na win8 poshto su win7 testirali s hdd-om). Da ovo treba da se plati, mislim da bi ceo system bio zestoko napljuvan... al poshto je dz, ljudima je lakshe da progutaju... Mozda greshim ali 0.2 do 7% iz testova za audi/video preneto u svakodnevno korishcenje kompa (shto je dalekooooo manje zahtevno) jednostavno se ne moze osetiti! Samim tim ni svrstati u bolji sistem... Mogao bih da prodjem stavku po stavku Win7 vs Win10 noviteta bez da za ichim zalim. @spartakus Standar, o tome je previshe rano da se pricha... a shto se tiche surfa, stavno se ne secam da mi je ikada sistem pravio problem da surfujem po netu. Ali slazem se da ce trebati vremena samo "loshe su krenuli" bar gledano iz mojih ochiju... ![]() @LAMPASH Welcome back! ![]() Mislim da su tako neki reshavali probelm. Kao i uvek kada se pojavi novi sistem uvek u pochetku bude "dovoljno" problema za sve externe uredjaje... to se obichno lechi vremenom... Last edited by Haxli; 03-08-2015 at 07:35 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
windows 10 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
windows 7 vs. audio ??? | File | Audio Software | 91 | 28-09-2011 11:41 PM |
Windows 7 usb to MIDI driver. | gagazmaj | Computer Hardware | 19 | 20-04-2010 07:59 PM |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |