|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
TVOJ CITAT: Ajd' u pi?ku lepu materinu! Na ?ta ovo li?i? Ozbiljan forum treba da ugroze debilna pitanja i imbecilne ideje?! Ko vam je ?ta du?an? Gde je volja, gde je ?elja da se nau?i? Ma ajde bre...! Da sam ja to napisal..odjebo bi ko lastavica iz ovog foruma..e nismo isti..nismo!
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 12-05-2015 at 12:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
idvi, zelja da se nauci, pokaze, dokaze je izostala sa tvojim neckanjem da posaljes primjer u vezi sa temom koju su poceo a i sa pricom "nemoj meni te fore de konkretno reci" . Da si poslao primjer svi bi imali dokaz da znas o cemu pricas, na koji nacin rijesavas i forum bi bio funkcionalan, ovako je eto povod da te neko nasjece pa ti njega pa on tebe i gdje si bio, sta si radio...nigdje, nista.
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi cemu nasilje polako i smireno,nema potrebe da se neke izrecene psovke ponavljaju(izgovorene u afektu).Zivimo u okrutnom i sjebanom svetu(rushe se avioni zbog prosute kafe).Mladji clanovi(ubrajam i sebe) treba da budu zahvalni sto su sa nama Bockie,Awacs,Arthur,Diviner,boggy,STUDIOTON,Dvucko vic,Bitch, NLP,Synclavier,Dushan,Shout i mnogo drugih pa nam uvek izadju u susret i pokushavaju da nam pomognu.A sto bi meni neko bio duzan da objashnjava kako da dobijem zeljeni zvuk,e ovi momci stvarno izlaze u susret i ja to cenim.i zato ako nekog od njih sretnem sigurno cu morati da se otvorim i da platim neku turu(cevapa,piva,rakije,kajmaka i moce).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
eto dokaza, nabrojaste par imena članova koji uopšte nisu aktivni već podugo vremena. A to je zato što to ne osećate, jer su njihovi odgovori i dalje tu. Samo treba čitati. I naravno pitati za neko pojašnjenje, i naravno podeliti i ponešto novog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Samo sto nije bilo nekih jakih tema i diskusija pa se nisu ukljucivali... ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Ja bih malo zafilozofirao u drugom smjeru - ista se situacija doga?a i na Glazbenom forumu u Hrvatskoj i ?ini mi se i na podosta drugih foruma. Mislim da nisu problem toliko odgovori na pitanja, njih se uvijek na?e - problem je ?to ovakvi forumi po defaultu stavljaju tehnologiju ispred glazbe, to je neminovno jer nas sve zanima kako ne?to posti?i sa nekim kompresorom, delayom, reverbom i sli?no, ali u ?umi svega toga izgubila se ideja (generalno re?eno) za?to to radimo. Fale autori i dobra glazba neovisno o ?anru. Kada bi imali ispred sebe izvrsnog autora, aran?era, pjeva?a, glazbenika mislim da bi u drugi plan pala ideja o 100 kanala, efekata i ostale stvari koje frustriraju (barem mene). Eto, mo?da ja to gledam malo romanti?no, ali treba se vratiti ideji stvaranja dobre glazbe i studija kao mjesta koje to podr?ava, a koje nije samo sebi svrha. Trenutno mi se ?ini da je tako, pa postaje dosadno i nezanimljivo, a to se onda mora nu?no preslikati i na forume.
Novac u bran?i je sasvim drugi dio pri?e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() JA SAM DOBIO ODGOVOR..od nekih ?lanova jer koliko god sam postavi i uvalio glupo pitanje ono nije bilo POMO? ve? KAKO VI RJE?AVATE. I priznao da sam na neuk na?in i potpuno glupo postavio pitanje...ali gle chuda MODERATOR me poslao u "pi?ku materinu" i to lepu. I opet ponavljam da cijenim Bockie na njegovom doprinosu ovom forumu i nikad ama ba? nikad ga ne bi poslao u pi?ku materinu a kamoli lepu ![]() Ljudi kojima je pun k.. na ovom forumu likova koji postavljaju "glupa" pitanja ili bar toliko glupa da on misli da su glupa..jednostavno ga ignoriraju..ilti to ne ?itaju. ALI ne vre?aju lika jer da je to praksa 80% ?lanova bi i?lo u "pi?ku materinu" i to lepu. I lepo bi na forumu ostali samo MODERATORI koji psuju (pi?karaju) i lepo pametno postavljaju pitanja i sami sebi odgovarali..na ta ista pitanja..i to lepu pi?ku materinu. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Samo podvlacim ponovo, da se iznose veoma grube neistine!
Pricao sam uopsteno, o odredjenim pojavama i neodredjenoj grupi i ogradio se od doticnog clana u postu na samom pocetku i to je kristalno jasno svakome ko cita sa razumevanjem. Ogradjujem se dalje od ove teme, ali necu nista editovati i prepravljati.
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Da , psujem, i popizdeo sam. Neko ima pravo da ne zna i ne zna kako da pita, a kad mu se odgovori, onda kuknjava, zato ?to pita osnovnu , prebazi?nu stvar, i pravo je ?udo da se potpisuje "studijima i poslom i karijerama" a ne zna ?ta je mic a ?ta line... (usput, ja sam imao takav potpis i..izbriso ga ..onako da te ne zamara). A i lepe mi matere znam kaj je mic i line.. line je lajn a mic je majk ![]() ..e brate mili nemoj ga sad gutat..priznaj mu?ki da si ga malo preterao i gotovo...JA sam priznao i idemo dalje ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|