|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Superoperater
|
![]()
Pa naravno da sam Drama Queen, sta ocekujes od nekog ko radi u pozoristu :P
Dakle - zakljucak price je - fali jos SMAJLIJA!!! ![]() Ovako - prica je sledeca: potrebno je da osoba koja ce to kupiti studira neku visoku skolu koja se bavi zvukom, snimanjem i tako dalje... odnese se formular kod dekana, overi se i vrati se u prodavnicu. Takodje sam saznao da nema potrebe juriti ebay, jer ljudi u mitrosu na primer (izvinjavam se ako je reklama) mogu to da zavrse. Dakle - ode se u Mitros, uzme se formular, popuni se na faxu i vrati im se overen. Piece of cake ![]() Druga solucija bi bila cekati povoljne akcije na ebay - npr. jednom je neki lik prodavao za 160 funti navodno svoju EDU verziju, ali je povukao istu, pre isteka biddinga, tako da mi je to malo rizicna varijanta...
![]() |
#22 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
cekaj, a postoji li neka caka za nas sto nismo po tim muzickim fakultetima itd da istrtljamo nekako taj potpis i overu, jel mora samo iskljucivo preko nekog univerziteta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Al svakako da kolega drugar zemo student koji pohadja takvu skolu moze da ti sredi. Ima kombinacija sigurno, problem je sto je ovo pionirizam zapravo.. Kupovina softa od domaceg trgovca posrednika, uz studentski popust. Otkud to da studenti u Srbiji kupuju softwer ![]() ![]() ![]() zapita se u sebi Hans Von Steinfberg!! i nista mu ne bi jasno, al popusto odobrio je chasno Last edited by silicon science; 02-07-2014 at 10:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ma i meni je idiotski, kao da Steinberg zna kakva je koja skola u Srbiji, mislim zabole ga cosak za to... Nego ovi iz Mitrosa kao da zele da zastite Steinberga da ga neko ne zavrne u Srbiji - naravno pitao sam da li mora da bude bas takav faks, bili su izriciti da mora... (mislim da je i neka visoka skola OK, kao npr VETS) Sto se tice tog kupovanja preko domaceg posrednika - pa zasto da ne - u Nemackoj je gomila prodavnica koje isto tako rade - odneses formular i oni ti odobre popust. Kapiram da isti formular postoji i kod nas, mislim - nismo mi bas toliki marsovci, u Evropi smo, bar geografski. Svi oni to salju u Yamahu. Razume se da je to cist kretenizam - ta provera da li je muzicki faks ili nije, oni se tu definitivno oslanjaju na distributera, koji je manje ili vise savestan. Ko zna, mozda 'oce frajer neku suskicu da mu metnem u dzep, tradicija je ipak tradicija... ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni je ful kul recimo da sednem sa elfom (poznajemo se licno) i odem u pestu da kupimo cubase... ili sta god drugo. Ne popusta me to lozenje i lizanje kutije na putu nazad
![]() ![]() ![]() Nego cemu paljevina sa wavelabom, sta propustam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
@darkstar ima ne?to u tro?enju para,dopamin,i to...
![]() Ma mislio sam da mogu ne?to da istandrljam sa nekom verzijom koju imam legitimnom, ali sae, pa uz to da uzmem uz neku doplatu,ali jok... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nabavka nove zvucne | miodragz | Computer Hardware | 16 | 18-08-2012 01:36 AM |
Cubase SX3 & Cubase 5 | LAMPASH | Audio Software | 1 | 08-09-2011 02:40 AM |
Nabavka lampi (Tubes) | Kirdan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 16-11-2008 10:14 AM |
Emulator x nabavka | shigumicu | Audio Software | 40 | 24-04-2005 10:37 PM |
Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 09:10 PM |