![]() |
Cubase 7 EDU ?! Nabavka...
Imam jedno konkretno pitanje korisnicima Cubase 7 ovde na forumu: da li ste svi vi platili full cenu, tj da li je nesto moguce "izmajmunisati" za male pare :)
Vidim da postoji EDU varijanta koja je znatno jevtinija - ne znam da li je neko vec imao iskustva sa time, tj - sta konkretno treba od papira? ( nasao bih ja vec nekog studenta da ga zloupotrebim u te svrhe :D ) Prodaje se na nemackom e-bayu uveliko, eto zanima me postoji li neka precica, nesto kod nas i tome slicno ? Mozda da stavim neki oglas da kupujem Cubase sa dongleom, pa da ga nadogradim ? (kao sto znate, direktno iz Steinberga ne salju za Srbiju, ali download varijante rade. Samo - ne postoji full verzija kao download opcija) Ne zanimaju me alternative - tipa "sto ne uzmes PT ili tako nesto", ne bih ovo da bude tema A vs B DAW, u studiju imamo Cubase 7, a kuci se patim sa 5 narodnim, nekako mi je uvek to bilo kao neki nepotreban trosak i to ne tako mali, a hteo bih da se apgrejdujem da mogu kuci sa sto manje peripetija da radim i da budem kompatibilan... Pa ako postoji neka varijanta - sto da ne. Znam da je ranije bilo dosta reci o ovome, ali trziste se skoro svakodnevno menja, pa me zanimaju neka novija iskustva, da li se nesto promenilo i tako dalje. Hvala i pozz.. |
Re: Cubase 7 EDU ?! Nabavka...
+1
takodje i meni su potrebne informacije sta treba od papira koja je procedura kako najbolje izmajmunisati, ne znam cini mi se da je neko vec uzimao tako... |
I mene to isto zanima ali Wavelab :)
|
Quote:
|
Quote:
Mozda i ne morate nista da objasnjavate - dovoljno je i ovako. JBG - godine, kriza, frustracije, mama i tata... sve te to stigne jednom... |
Quote:
Ja sam mozda i bez veze napisao da i mene interesuje, zato sto sam odma posle skontao da cu preko faxa da narucim Wavelab iduce godine... |
Quote:
Meni ovo treba, ali eto - iskreno - ne zaradjujem dovoljno da mi je 500e stvar za ne razmisljati. Za sada se krpim sa Cubaseom 5, jer kuci radim samo manji deo posla i to onaj sto ga ja zovem "fizikalisanje" - nemam ni tretiran prostor ni bilo sta od toga. Voleo bih da mogu da ustedim tamo gde mogu, pa postavljam pitanje nekome ko je mozda odradio ovako... Izvini jos jednom na reakcijama, istripovao sam se stvarno. :ups: |
...............................
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:49 AM. |