|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.rukkusroom.com/Welcome.html Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Kolikoooo pluginovaaaa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
U cilju da se izvuče neko op?te pravilo ?ta je bitno a ?ta nije, prave se opet velike gre?ke.
Sve je bitno i ako nije sve potaman onda se prave kompromisi, bud?i se i nadoknađuje Neko pomenu automobil, pa ima? gomilu nekih koji tehnički zadovoljavaju motorom, menjačem, pa i drvenim sitnicama, ali nedostaje ona apstrakcija koja automobil čini izuzetnim, a ne samo prevoznim sredstvom. http://www.rukkusroom.com/Watch_%26_Listen.html Sve je ovde, ni?ta tako posebno, nedodirljivo i nedosti?no, a opet na kraju vrhunski proizvod. Kad smo mi Jugosloveni u pitanju, jedan od najvećih problema nam je poimanje muzike, onda aran?mani, nakon toga sve one frustracije i kompleksi jer smo siroma?ni pa to vodi ka tripovanju sa opremom, a onda na kraju i neznanje u nekoj meri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Znas kako saturisu onih 5-6 1176ica
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
Hahaaaa, koji si ti lo?ač
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=cYIhNLEzAds
![]() "There she was... Corn dog in one hand, Budweiser in the other..." ![]() Last edited by kravadinka; 07-03-2013 at 05:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ako nista drugo, bar redovno daju platu :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
kako imam na raspolaganju jedan magnetofon, koji nije vrhunski, ali nije ni konzumerski, baš sam se igrao malo sa tim, i moram priznat da ima razlike, da daje taj neki svoj štih, ovaj moj npr doda baseva, promjeni dinamiku u odnosu samo na render ITB, sad kome se to sviđa a kome ne, pitanje je ukusa, a i imam samo jednu staru LGR50 traku
Last edited by sira; 09-03-2013 at 04:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam slu?ao usnimke na PT i na magnetofonu, nisam čuo nikakvu razliku.
Usnimci nisu bili ekstremni, ni?ta nije snimano tako da bi se dogodila neka kompresija na traci ili bilo kakvo iskrivljenje, već je snimano "?kolski", u tim okolnostima razlika nije psotojala. Onaj koji pri usnimavanju namerno gura sve do nekih krajnjih granica, ili zna tačno ?ta radi, ili je budala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tape saturacija plugovi | DaBear | Audio Software | 148 | 10-02-2011 02:38 AM |