|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nije sasvim on-topic ali da ne otvaram sto tema - ako imam M-Audio Audiophile 2496 i napravim matricu sa VST instrumentima da li će ona na razglasu zvučati pristojno? Barem kao neke bolje matrice koje se mogu skinuti sa neta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ja predlazem Studiologic VMK 188 !!! provereno najbolje dirke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Wow,vi i dalje vozite ovu temu...respect
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Evo mog primera.Ovo je tzv. Sirotinjska varijanta tj sta da kupite a tanki ste sa keshom. Elem trebala mi midi klavijatura do 50? (sto zvuci nemoguce)ali nadjoh dve opcije akai lpk25 i korg nanokey.Uzeo sam akai i odlicno mi radi posao mada je bazicna klavijatura.Najveci nedostatak joj je sto nema pitch wheel ali dirke su ok ivelocity sensitive mada su bas male, Za korg nanokey svi na netu kazu da je lose uradjena i da otpadaju dirke za fazliku od akaia koj mi odlicno sluzi i posle godinu dana.U medjuvremenu sam kupio iKorg nanokontrol ( 9 fadera 9 knobova ,play rec ...) a spravica inace kosta 35? a sa njom mogu da kontrolisem sve u DAW u i da koristim 36 kanala u isto vreme sto za te pare zvuci skoro nemoguce,tako da i ako imam zelju za nekom ozbiljnijom midi klavijaturom-kontrolerom ipak mi ova ko
mbinacija daje odlicne mogucnosti za 85? !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
ako je tebi nanokey i lpk25 "dobra dirka" onda je sasvim očigledno da nisi klavijaturista.
A ovde pričamo o MIDI kontrolerima za klavijaturiste. To što ti pričaš ima smisla za sve ostale muzičare da što lakše zabeleže neku ideju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
ja sam naprimjer uzeo studiologic sl-990 sto dođe nekih 500-600e
sve u tom cijenovnom rangu sve su igracke prema ovome. mislim da ovo ima istu tipku kao studiologic vmk 188,samo nema nikakve fensi stvari po sebi zato je jeftiniji.(mislim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontroler od igrice kao midi drum kontroler :) | mcnc | Pricaonica | 2 | 11-04-2011 12:25 PM |
Koji GATE i kompresor kupiti za rack? | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 31-01-2010 10:17 PM |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |