|
Darko Juranovic 'D'KNOCK' Producent, autor, aranzer, izvođač, co-osnivac i jedan od vodecih ljudi labela LIVEINTHEMIX MUSIC & LIVEINTHEMIX.TV razgovara sa Vama. Jedan je od osnivača legendarne grupe ET(Electro Team) i surađivao je s najvećim hrvatskim imenima (Nina Badrić, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braća i dr.), te mnogim internacionalnim zvijezdama (Barbara Tucker, Peter Grant, Simply Red, Simple Minds legendrarni britanski producent Andy Wright....itd). |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Danas ako nismo u koraku sa vremenom..pojedeni smo..mi postajemo zaborav...svatko od vas na forumu je u biti dao dobre argumente jedne besmislenosti. Smisao treba tra?iti u onome ?to danas tr?i?te očekuje...prilagodba. Nema smisla raditi ne?to ?to će biti odrađeno povr?no...Diskografija se modificirala...danas caruje publishing. Hvala vam ?to sa svojim komentarima itekako i meni poma?ete da vidim druga razmi?ljanja, a ona su vi?e nego kvalitetna i realna!
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolje smiksani album vs. najgore smiksani album | loscolorados | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 24-10-2011 02:54 PM |
Noel Gallagher solo album/singl | alavuk | Razno | 1 | 19-08-2011 11:31 PM |
Novi singl u 8 sati.... | zwerdesign | Promocija radova | 2 | 06-07-2011 07:27 PM |
Evo moj najnoviji singl pa uzivajte :) | Ilija Ilic | Promocija radova | 6 | 17-07-2009 07:11 PM |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |