|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Radio sam ja nekoliko muzika za reklamne spotove, između ostalog i za reklamni spot Dubrovnika, jedan moj prijatelj ih radi često i na visokom nivou, znam kako to treba zvučati i ?to je kvalitetna muzika za reklamni spot,tako da mislim da znam o čemu pričam.
Dajte da čujem tko je od vas radio muziku za reklamni spot i bio plaćen za to? Ali OK. Vama je dobro, meni nije, i to je to. No big deal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ček, ček... Lako ćemo to...
Prvo ti ovde daj taj (tvoj) Dubrovnik, da čujemo kako bi reklama ovakvoga tipa trebalo da zvuči. Biće nam svima lak?e na oko i na uho, nego na reč.
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Ja sam radio komplet muziku za svoje TV emisije (dve cele..
![]() Radio sam na gomili privatnih i na drzavnoj (tvns) i radio i televiziji, bio urednik jedne radio stanice, proizveo radio spotova i procitao radio i tv off-ova vise nego sto je neko normalan cuo u zivotu... ![]() Mislim da bar malkice nesto znam... ![]() Nisam ni ja odusevljen, ali mislim da je dobro i skroz u funkciji. Ali ok, tebi se ne dopada...imas pravo na to! Poz'
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Za to vreme sam otprilike uspeo da shvatim koja je funkcija primenjene muzike i koji odnosi vladaju između producenta, reditelja, monta?era i kompozitora. Ne znam da li me to u dovoljnoj meri kvalifikuje za učestvovanje u ovoj temi? I da, naravno da je va?no da bude? plaćen, po?to to znači da je naručilac posla zadovoljan tvojim radom. Pa, bio sam prilično dobro plaćen. Pa naravno da je "no big deal". Ali sticajem okolnosti ba? TI si bio taj koji je od muzike za ovaj promo film napravio big deal. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Isti slučaj.
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
evo javljam se...već nekoliko godina unazad...i samo ću reći da sam niko i ni?ta na tom polju...a u svakom slučaju cenim rad drugih,po?to znam da ovo uop?te nije lako
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
eto sta ti je Srbija, svakog cuda 3 dana dosta, vec su nasli da je tema plagijat, a to je valjda bila vodiilja ovog spota, hrana. Ne kazem, nas video je lepsi i blizi coveku, kadrovi su puni proirode i topline... al eto sad se svi furaju na hranu...
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
E, vidite, ovu muziku je radio netko tko zna posao ![]() Last edited by Surfer; 15-11-2011 at 09:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hypex UCD 180 HG *MADE IN SERBIA* | STUDIOTON | Monitoring | 58 | 14-07-2011 06:32 PM |
T-Blazer feat. Bojana Vasev - When the sun goes down (OFFICIAL VIDEO)MADE IN SERBIA! | Blaze | Promocija radova | 2 | 09-10-2010 12:43 PM |
Highlight - FM 24 hour Internet Radio in Serbia | Highlight-FM | Promocija radova | 0 | 05-04-2010 12:09 PM |
A Beat For Peace Serbia (Sudan 365) | Bitch | Razno | 0 | 01-04-2010 08:13 PM |
Serbia Rave 90's | Mika Technika | Razno | 8 | 06-09-2009 09:15 PM |