![]() |
SOULFOOD Serbia spot
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/31642347?title=0&byline=0&portrait=0&a utoplay=1" width="398" height="224" frameborder="0" webkitAllowFullScreen allowFullScreen></iframe>
bravo!!! vrhunski odrađeno!!! |
Re: SOULFOOD Serbia spot
fino nema sta! al sto jedan rece gde je jug.
|
Muzika je katastrofalno loša. :shock:
Ovakvo nešto grozno se rijetko kad čuje, a naročito na ovakvim projektima gdje obično postoji pristojan budžet. Bez ikakvog stila, ukusa, znanja :confused: Zvuči kao da je ovo programirao sin vlasnika marketinške agencije od 11 godina na najjeftinijim zvukovima koje je našao u Ajfonu. Dajte samo poslušajte break na tomovima na 4:02 :ups: Slika vrhunska a muzika dno dna. Potpuno promašena kampanja. Tako to završi kad se štedi na muzici |
Brate, voda mi na usta navalila!:)
Odlican video, malo predugi kadrovi a stvarno je mjuz trulo braveheartovski u klinac! :D http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
Fantasticno!
Mada bih i ja voleo da je mjuz bolji, morate razumeti da je ovo turisticka reklama i da je mjuz "korporativan". Tako se radi jednostavno, i to nije greska. Muzika , u ovom slucaju nije smela da skrene paznju sa slike. U tom smislu je potpuno odgovarajuca. Ne kazem, naravno da bi bilo bolje da je bolje, ali nije greska. To mogu da kazem i kao producent jednog radija (trenutno) i gomile radijskih spotova (koji je zavrsio turizam, pa ekonomiju :D), jer svaki dan vodim slicne bitke sa ljudima koji potpuno ne razumeju materiju. (Ne kazem to i za vase komentare,naravno) Ovde je cilj potpuno postignut, da ide voda na usta i da kad neko razmislja gde ce da putuje , u ovom slucaju da se seti slike , a ne muzike, jer je po sredi turisticka promocija. Svaka pohvala za video! |
Po naslovu sam pomislio da je rec o soulful mjuzi, a eto nesto za "narod" veselja i hrane :banghead:
|
mene je spot super, stvarno izgleda dobro.
A muzika? Posto je nisam ni primetio prvi put - onda je dobro ! (mislim, nista mi nije toliko zasmetalo, iskocilo..da bi mi skrenulo paznju) Sto je dobro - slika je najvaznija !!! |
Quote:
http://vukajlija.com/ne-vidi-sumu-od-drveca/228567 Super je kampanja (uključujući muziku), jedino ne znam kako će Slovenija da reaguje po?to je ajvar za?tićen kao slovenački brend... Pozdrav, Vasa |
Ako sam dobro obave?ten, ideja i čitav posao oko snimanja, monta?e i audio-video postprodukcije delo su studenata. Snimalo se full-frame dslr-ovima, zvuk ne znam ko je radio, ali, u svakom slučaju, sla?em se s mi?ljenjem da muzika ni ne treba da je u prvom planu. S obzirom da nije reč o eksperimentalnoj već o marketin?koj formi, u psiholo?kom smislu video mora da bude dominantan, a sound da ga prati, (mi s televizije ka?emo - miluje), ne odvraćajući pa?nju, pre svega, posmatrača!
Naravno, druga je stvar ako taj wav (ko ?to je na ovim prostorima često običaj) eksportuju, pa daju kojekakvim radio-stanicama ga emituju kao verziju za slu?aoce. U tom slučaju Surferova bi kritika, svakako ne tako isključivog tona, imala vi?e smisla. Po video-učinku evidentno je da je reč o sutra?njim profićima, pa ne verujem da će im se potkrasti bilo kakav ispad gorepomenutog tipa. Ko ovako snima kamerom, taj ni ton ne prepu?ta slučaju. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:10 PM. |