|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]()
Veruj mi da sam se u zadnjih 20 godina debelo naradio,solidno zaradjivao i sto je veoma bitno debelo nastezao kaisa
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Tacno - sve se razlikuje od coveka do coveka. Ja ne snimam, nevolim da snimam, ponekad vokal (ako bas mora!), tako da mi ne trebaju mikrofoni i pre-amps...samo DOBRO slusanje i DAW.
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Ti si u dosta specificno poziciji,ovde mora da se radi SVE da bi se guralo napred.Ko je ocekivao da ce biti "cenjeni gosn producent" i laditi muda bez mnogo grbavljenja,silno se prevario i brzo batalio pricu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Isto se pita nje postavlja i kod instrumenata. Ljudi koji slusaju u kafani nemaju pojma na cemu svirate i koliko kosta a dnevnica je ista ali mi bolesnici uvijek sviramo na najskuplje nekad i ne najbolje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Cak stavise u zadnje 2 godine nisam ni kinte uzeo od muzike! samo da se zna...
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
p.s. Voleo bih da se napravi spisak onih koji zive danas od studija i kako zive... prosecna mesecna primanja i onda bi svima bilo sve jasno...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 18-01-2011 at 06:10 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
MAO
|
![]()
ja se već zapljunuo, sa sve ciframa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
O isplativosti studija za snimanje ne treba mnogo govoriti. Cinjenica je da ima mnogo isplatljivijih i unosnijih poslova. Svi znamo koliko treba godina da se investicije ulozene u prostor, izolaziju, akustiku, opremu, iskustvo, znanje, ISPLATE i da se nakon toga pocne zaradjivati i pristojno ziveti. Ali, uvek postoji ono ALI, pomislismo samo koliko vredi to sto svako od nas radi posao koji voli i sto svakoga jutra odlazi sa smeskom na posao, a uvece se vraca, umoran, ali zadovoljan. Zadovoljstvo poslom i radom nema cenu.
Studio za snimanje je danas postao nedovoljno unosan posao, jer je oprema dostupnija i sve bliza obicnom korisniku. Znanje za koriscenje te iste opreme je lako dostupno zahvaljujuci internetu. Ali, oko studija postoje i drugi poslovi vezani za muziku koji vrlo cesto mogu da nadomeste manji promet u studiju za snimanje. Zahvaljujuci tome prezivljavaju mnoge porodice, pa i moja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OFF-u je danas ON | LACKY | Pricaonica | 21 | 30-03-2009 04:23 PM |
Sta ste uradili danas?? | cAAc | Promocija radova | 6 | 23-11-2008 03:38 PM |
OFF-u je danas On | LACKY | Pricaonica | 33 | 25-03-2008 12:33 AM |
Sta zapravo podrazumeva posao muzickog urednika na televiziji? | sadux | Razno | 10 | 18-03-2006 11:49 PM |
ISPLATIVOST PRO TOOLSA? | dlukace | DSP forum | 34 | 01-07-2004 08:56 PM |