|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
na input kanale ili na vec snimljene trake,, u mixu? Koliko trosi DSPa?
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Trosi momacki, bar sam nesto tako cuo, aj demantujte, kaze za 24 kanala dreba uad 2 duo...!
![]()
![]() |
#24 |
Ivan Lekic
|
![]()
za 24 kanala mozda bi trebalo i dva quada a ne jedan duo
![]() offe, kupujemo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Za Vise od 24+ kanala treba dva Quad-a
za 24 kanala 1. Mozes da ga stavis na insert ili u mix, mada bolje kad snimas, pa posle u mixu disejbluj da bi imao prostora na karti za druge stvari... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Uh, sto je puno - mnogo je... ![]() Cekaj, ako ga stavis u insert na ulazu (cubendo), zar nece napraviti latencu...? Mislim da hoce, meni 1176 napravi, doduse ne nesto puno, ali je ima... Jos ako popalis na vise kanala....
![]() |
![]() |
#27 |
Ivan Lekic
|
![]()
Nece ako upalis Constrain delay compensation
Ali ja sam uvek zagovornik teorije dobrog usnimka sa minimalno direct-a .. Snimis kvalitetno onako kako jeste.. pa sa dobrom sirovinom posle mozes raditi sta hoces .. nego da snimam direktno na sa necim na insertu i sl.. i kompresor pri usnimavanju izbegavam, ukljucen je.. ali pali se samo kada mora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Aha...Ok. Uglavnom snimam odjednom "kobasicu" od gomilu kanala, pa onda slabo njega za to koristim...
Pa ja stavim na akustaru recimo 1176. Vrlo lagano, ali vise zbog farbe ili fazona nego zbog kompresije. Nekako, sirovije zvuci sa njim... Ne napravi to stetu. Bar meni nikad nije bilo ono, "e sad mi ne treba", jedino, ne treba nikako preterivati u usnimavanju... Naravno ne palim po automatizmu, prvo cujem, ali u glavnom koristim. Kasnije ne mora ili ne mora UAD, neki laganiji URS ili Laza (La2a) zavrsi posao, kad se stedi DSP...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-12-2010 at 03:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
naprzio sam se na studer-a i fatsoa samo tako.. moracu da uzmem
ali se bojim da ce mi progutati quad samo tako.. definitivno je najbolje pri snimanju da se koristi.. mada opet, mozda i nije... videcemo.. mozda je najbolje da se napravi 5/6 grupa i na to pojedinachno da se baci.. mada bojim se da ce i to da mi zauzme svu procesing moc na kvadu.. :/ ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
navlaka...navlaka....samo navlace ljude da kupuju po 2 ili 3 kartice !!!
znas...bezi se od Pro Tools-a (koji ima DSP karte) a uzimaju se UAD karte - dodje mu na isto..he he ... znam ljude koji imaju sasiju za PT (za 6 kartica) da bi oslobodili slotove u Macu za UAD !!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nemam studer 1/2''....sta da radim? | OFF | Audio Software | 4 | 29-07-2009 04:02 PM |
Studer B67 Mk2 | mandrak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-11-2005 11:35 PM |