|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Na zvuk sam i mislio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Meni DPA Super radi....vintage gore ili dole.... ![]() G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
to je najvaznije. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Evo jednog tipa koji radi svoje preampe sa svim djelovima koji su ugradjivani u originalne module. Znam ga licno, jer mi je pomogao u gradnji mojih preampa i to radi sa velikim zadovoljstvom i probao je mnogo toga od djelova, cak mi i neke selektirane tranzistore poslao. Vidim da se u poslednje vrijeme koriste njegove sprave. Ima i rack format kao i male formate za horizontalnu i vertikalnu ugradnju. Znam da mu i Carnhill direktno salje trafoe po specifikaciji.
Nema samo preampe nego i compresore i jos stosta. http://www.vintagedesign.se/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ARC System (Advanced Room Correction System) | disco violence | Audio Software | 4 | 06-12-2009 12:40 AM |
Precision Maximizer ili Neve 1073 EQ plugin ??? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 03-10-2008 02:58 AM |
UA Neve 1073 (video)Demo... | Illiron | DSP forum | 20 | 02-07-2006 03:00 PM |