|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
banned
|
![]() Quote:
Medjutim, koliko vidim, u Nuendu 4 ta komanda ne postoji po defaultu na glavnom ekranu, postoji u cubase-u, zato je verovatno retko ko i koristi. No, prilicno sam siguran da postoji, negde u menijima ili se moze dodati u glavni toolbar. Pozdrav
![]() Last edited by kejkz; 14-07-2010 at 12:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Cubase 5 - Povremeno mi se desava da se master fader sam od sebe spusti skroz dole ili ti na minus beskonacno, bez da sam ga dirao, a pri tom se sve cuje kao da je na nuli, odnosno na default-u...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
No, stvarno, meni ni jedan drugi kompresor ne stvara takve probleme osim UAD-ovog. Zato radije i koristim druge, sve dok ne zavr?im s midi fazom rada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Superoperater
|
![]()
A evo i jednog BUGa od mene zbog koga MRZIM UAD!
UAD + WIN 7 64bit + Cubendo = CPU ludilo Kad otvorim cpanel UADa vidim da ona linija koja predstavlja procenat zauzetosti CPUa divlja kao blesava, sam projekat naravno ne radi kao da je CPU 100% pun i sve poludi. Isti taj windows 7, isti UAD, ali ovog puta Reaper i sve radi... ?!
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 15-07-2010 at 03:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Odesh na "\Users\[Korisnik]\AppData\Local\Native Instruments\Massive" u Windows 7 ili Vista, ili ne znam, mislim u "\Documents and Settings\[Korisnik]\Local Settings\Application Data\Native Instruments\Massive" u WinXP i obrises "NIMassiveDataBase_ul". Kad sledeci put startujes massive on ce ponovo izgraditi svoj database. Radice kao sat - desilo mi se to par puta iz nekog razloga mu db poludi. Nisam mogao da otvorim projekat u kome sam koristio massive Naravno moras ukljuciti hidden files da bi video ove foldere...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 15-07-2010 at 03:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
takođe - win7 64bit + FF800 + UAD = ASIO overload i na skoro praznom projektu. Ako disablujem UAD, sve radi ok. Zvuk secka čak i kad radim vizuelni zoom in zoom out
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Nuendo 4 (32 bit), Win7 64 bit:
1) Na raznim masinama i u raznim verzijama, kada se levo dugme misa duze vreme drzi na nekom dugmetu/fejderu dok se podesava, nestane tona i jedino pomaze da se minimizuje prozor i ponovo podigne. Ne krene to odmah po instalaciji nego kasnije. Na masini nista net, nista kodeci. 2) Gate (ugradjeni, pod Dynamics) ponekad zeza - nekad samo on, nekad ceo Nuendo kada je aktiviran. Nesto slicno i sa njihovim kompresorom. 3) Ponekad pri dizanju projekta u kojem je Ampeg (IK Multimedia), kanal se ne cuje dok se ne deaktivira plug-in ili dok se ponovo ne ucita. Isto ali redje sa Drumagog-om. Ta dva sam primetio jer sam u istom projektu sredjivao bass i zamenjivao lose snimljeni bas bubanj i dobos. Nije se desavalo istovremeno. 4) Linkovanim kanalima u mikseru nece bas uvek da idu oba fejdera kada se pomera jedan od njih. Svejedno da li su oba selektovana ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
e pa reko i ja nesto da dodam cubase 5 32bit na svakih 4meseca restartuje se prozor koji sluzi za zadavanje destinacije iz kojih vuce vst plug...par ljudi se vec zalilo na to kao cubase ucutava sav plug kao da je prvi put startovan..
Pa zatim ableton midi kontrole na m-audio oxigen 49 zadam 3knoba za albino pa jos tri za tera komplexer pa jos 3 za nexus pa jos tri za dark nebulu pa jos 3 za poly anu i ableton izbacuje kao gresku .svi ti sinthovi rade ako se nekace kontrole,ovo je necuveno pa ovaj program sigurno mora da moze ovakav proces da izgura(svo vreme sam vodio racuna o procesima nije zabagovo pc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Meni neće da izlazi 'preview' zvuk kada uđem u audio trak (Cub 5) dok isprobavam project audio alate ili isto to sa project VST alatima. Radi sa 1212m na jednom compu, ali ne i sa PreSonus na lap-u? ??? Sva?ta sam radio ; pa i deinstalaciju i ponovnu instalaciju. D?aba.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |