|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
ne priam ništa na servis ako nma natpise na ruskoj ćirilici... pomogućnosti od firme LOMO
![]()
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Samo da se i ja malo oglasim s obzirom da si i Idekiusovi moduli, a i od Maria Zbiljskog bili kod mene u studiju da im kalibriram levele...
Posao je odradjen stvarn super! Ivo, svaka cast! Jos neke moje spravice su kod njega zavrsile na sređivanju i sve se vratilo u sjajnom stanju. Evo sad bas danas sam testirao KSG EQ koji sam mu uvalio da mi filtrira napon i ugradi trafoe, i stvar radi savrseno. Na spektralnoj analizi se vidi kako je brum i cijeli noise samo pao u dubine ispod 100db. Vrhunski. Jos kad dodju sheme od Lola kanala, pa kad ga udavim s tim... jooj... Sve najbolje preporuke!
![]() |
#23 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
I budi sretan da sad nemam para. Vec me Rogina nalozio na neke nove stvarcice koje ce sve kod tebe zavrsiti... samo da mi malo novaca uleti pa da to uzmem. Hehehe! ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima!!!!! ELEKTROIVO je čovjek koji je stvorio čudo od Soundcrafta TS-24!!!!!!! ( mislim u pozitivnom smislu) Svaka čast i pohvale!!!!!!!
P.S. Ivo čeka te jo? cca 700 push switcheva za zamjenu!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
[quote=
P.S. Ivo čeka te jo? cca 700 push switcheva za zamjenu!!!!!!!![/quote] jedva čekam ![]()
![]() |
#27 |
MCI Master
|
![]()
ajde da ja jos dodam ..... ako vam ne radi ursa major kao meni ... ... sto znaci digitalia a ne analogija....
i to Ivek moze rijesit ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
I ne samo to!!!! Ako trebate slo?iti akvarij.... I ormarić iz Mercatonea... Sve to rije?ava ELEKTROIVO!!!!!!
![]() ![]() Pozzz!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
to spada u kategoriju poslova uz Logitechov mi?..... ako ste mi jako simpatični ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dobro, sad je bilo dosta!
Ishvalili smo previse covjeka!! Ajmo malo o ruznim stvarima: -jede (ustvari zdere) premasno... sve od tripica, speka pa nadalje -pije ona zagorska "glavoboljcek" vina koja su kiselija od ciganske p***e -slusa narodnjake (pa te sramota dodje kad mu zazvoni mobitel) -druzi se sa mnom -zalazi u opskurne birtije ... al doma ima vrhunski spek i visnjevacu! hehe! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ElektroIvo kontakt | anap25 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 29-08-2009 11:27 AM |