|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Taj fenomen sam od skora poceo da primecujem... i nama (meni i mojim saradnicima) to objasnjava neke druge pojave... Na forumu je napomenuto da je pogresno uciti sviranje bubnjeva sa denfovanim dobosom... jer onda covek nikad ne nauci kako da STVARNO udari dobos... ne znam nista prakticno o tome, samo citam sta drugi pisu... Slicna prica je i ovde... naslucujem. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
...jel ovo znaci i da podne plocice mogu da prodju?Znam da u razlicitim situacijama moze da prodje stosta ali preciznije bi bilo pitanje da li se plocice na podu rezije i gluve sobe uglavnom ljudima svidjaju kako "zvuce"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hladno je za noge,... Definitivno parket, hrastov se dobro ponasa... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Stavio bih vec parket do sada ali imam podno grejanje pa nisam siguran....vec stoje plocice i nisu hladne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislio da se zezas za plocice
![]()
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Nije bila sala,stavljaju to ljudi.
![]() Last edited by quake; 25-04-2009 at 05:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Svejedno... kapiram da neces da rizikujes sa parketom na toploj podlozi, tako da uradi kako si krenuo, i javi utiske. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislim da su keramicke plocice koriscene u "reverb sobama" u studijima... nekada. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]()
http://www.gearslutz.com/board/photo...ll-studio.html zaboravih da stavim link za ovaj super thread.Boggy,za pod sam razmisljao ovako:rostilj koji stoji na armaflexu i punjen je kamenom vunom,pa osb dva puta,pa gips ,pa parket iz dugackih komada,izgleda kao brodski pod ili jos bolje kako kazes bas brodski pod ali......sve se nadam da mi to nece trebati.Inace ce u reziji biti dosta apsorbera a ja nisam bas za "mrtav" zvuk pa se tu i nadam da ce plocice biti korisne.
Last edited by lesha; 26-04-2009 at 07:20 PM. Reason: ispravljen link |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
grafička kartica - utječe li na performanse daw-a? | funksoulbrother | Computer Hardware | 9 | 08-02-2009 10:15 AM |
Soba u Sobi | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 43 | 07-10-2008 11:10 PM |
Izrada sobe u sobi | Tuta_bugarin | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 25-07-2008 12:03 PM |
Gde postaviti sto i monitore u ovoj sobi? | disco violence | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 15-06-2008 05:23 PM |