|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ja skoro bidovao neke neverovatne stvari i kad sam skontao da ne moze, nisam mogao da verujem ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
a cak i ako ne pise da prima tako, posaljes mu pitanje i pitas jel oce. .. on nista ne gubi. cak mu je i bolje. primjer2: koliko sam puta naso sprave koje je tip htio samo slat unutar njemacke... pito ga za hrv/slo... i ovaj reko moze.. ko pita ne skita ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav ljudi
nov sam ovde, pa reko da se oglasim u prvoj zanimljivoj temi. ![]() kafadama, da li uzimao u obzir korg KP3? u kombinaciji sa laptopom moze lepo da ispadne jer moze da bude i kontroler, a koristis ga kao sempler i efektor. ja sam u bendu koji gaji crossover zvuk i u kombinaciji sa gramofonom za skrec, kaoss pad mi je otvorio novu dimenziju. pogledaj malo po jutjubu kako zvuci i izgleda. ako ti je to bitno, koristi ga sid iz slipknota, a mislim da je na ovoj povratnickoj turneji i u setupu dj lethal-a iz limp bizkita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
e pozdrav i tebi bitango!
![]() bitango mislim da znam o chemu prichas, jel to onaj pad sho prstom pravish chuda? ovu dvojicu dj-eva pratim i kontam da je to to... gde si chuo sha ce lethal koristiti na povratnichkoj turneji???!!? ![]() netemsko pitanje: u kom si ti bendu? poshto mi je nik beatanga poznat jako, vishe likova ga koristi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
e sha mi je sve potrebno, koja karta i to, da mi bude manji lejtensi? tj da ga nema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
pa kombinujem sempling clarineta / klavijatura / mc-a / beatova... do jaja je za sempling live i instrumenata ali ako hocesh da loadujesh sample sa kartice smorish se zeshce... xD e da sam akai na vreme uzeo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
da da to je to. ![]() kapiram da je Ableton pravo resenje za tebe, ukoliko ne postoji neki softver koji ide uz MPD, koji olaskava zivot. ne verujem da je tako, pa je onda definitvno Ableton resenje. za leathala sam procitao na njihovom blogu, a video sam klip gde sam uocio KP3 na prosloj turneji, posle poslednjeh albuma. ![]() ja sam u bendu Iskaz i Svedoci. u potpisu ti je link ka majspejsu. ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
da da beardyman je po mom skromnom misljenu najzanimljiviji, najinventivniji i najorginalniji muzicki izraz koji sam cuo u poslednjih 5 godina i vise! ![]() obavezno treba overiti njegov youtube kanal, ima nevidjenih klipova.
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
znam ja vas, nastupali smo zajedno u zrenjaninu u zvonu pred marchela, [ako si bio tu] a chini mi se i da si marchelu radio neke nastupe kad rejd nije mogao... da, da vi furate taj rep/limp fazon znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sempleri | liman021 | Ogi Radivojević | 1 | 14-10-2007 12:01 AM |
Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 03:27 AM |