|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
Da... legalni software... moram priznat da sam počeo sa hrpom ilegalnog, ali sada UAD i Cubase 5 poma?u totalnoj legalizaciji. Recimo, za primjer, de-esser u Cubaseu je bolji od svih wavesovih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Moja mašina za života nije vidjela mrežu... eto problema!
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Hm... Bio sam kod drugara koji ima Cubase 5 i skoro sam siguran da njegov racunar nije povezan sa internetom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
ma kakvi... Cubase svoju zaštitu ostvaruje preko USB dongla koji je na 4-5 puni zeznutije riješen nego na famoznom.3.1.1.944
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
ja sam registraciju morao da zavrsim online , i pise na syncrosoftovom sajtu da mora biti barem tad kompjuter online kad se instalira prvi put program i kljuc ... sad syncrosofrt 2 ima vise fora tj nacina "zastite" usb dongle key je samo jedan nacin koji moze da se preskoci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
Neću se uvrijediti! Ti imaš pravo da misliš da su glupi! Ja sam ukratko iznio neke površne razloge...Da sad ne bih širio ideološku priču , jer nije ni vrijeme ni mjesto za to, reći ću ti samo da upravo i mislim da bi trebali da bojkotujemo 95% proizvoda, al eto bez nekih se ne može, pa moramo da ih kupujemo! Quote:
Quote:
![]() Quote:
Kosta danas i svijet neprofesionalaca i profesionalaca ![]() Još nešto...ne bih nikog lično da uvrijedim , niti da prozovem, ali mislim da je pomalo licemjerno zastupati neke oštre anti-warez stavove, a imati u svom kompjuteru iste! Takođe je pomalo licemjerno brinuti se za (doduše, zasluženu) platu nekog zapadnog programera ili firme (koji neće propasti), a nemati razumjevanja za ono što je oko svih nas na ovim našim nesrećnim prostorima i što čini da se ljudi snalaze tako kako se snalaze. Taj koji pokaže i dokaže da nikad nije u svoj kompjuter instalirao piratsku verziju programa - može i da osuđuje i da se zalaže protiv wareza, a ovako ta priča ne pije vodu nego ispada krajnje nekorektna! Nemojmo se praviti Englezi ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
ukoliko ne zaradjujes od softvera koji koristis, onda ti je oprosteno. nek se ljute svi koji to rade, ali koristiti krekovani softver i zaradjivati na tome je u najmanju ruku bezobrazno. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
ono sto me uvek zanimalo oko tih dongl zastita je sledece:
da li ja mogu da imam instaliran cubase 5 na 3kompa i da taj dongl nosim sa sobom? Tj. da ne koristim sva tri u usto vreme vec samo onaj na kome je dongl.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase Sx3 | Patalo | Audio Software | 13 | 01-06-2005 03:48 AM |
Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 09:10 PM |