|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Nije bending problem, kad okacis o strep pustis da ti lezi u ruci kako ti odgovara.
Problem je montaza tockica, malo mesta, mada smisljam potpuno novi neki sistem za bendovanje, modulacija ce ici na taster, ko to jos koristi ![]() Ribon, u principu izvodljivo je, ima po netu dosta DIY ribon tutoriala i cega ne, ali ja jednostavno nesto ne gotivim to... Inace, stigao je kontroler za jos jedan, za kolegu Daemiana, pa cim zavrsim sa ovim dolazi jos jedan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno super izgledaju... Volim sto je HEVI METAL dizajn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Heavy metal or no metal at all!!!
![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ima li napredaka,nazadaka .. ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Svaka chast, izgleda opako... Prosto te vuche da sviras u hevi metal bendu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
danas sam definitivno odustao od kupovnog...i definitivno pocinjem svoj
![]() Mada ja imam malo veci apetit,pa sam u fazonu da kupim midair 37,sa sve widijem,i da od toga krenem ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Masala! Nece ti biti zao da razvalis komad opreme od 100-i-onolko euroa?
Ali to je cool, u startu si wireless, i definitivno moze na baterije, sto je jako bitno! Voljan sam da pomognem ako nesto treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
vidi,oko hiljadu eura je rolandov novi sint,koji kao ima svoje farbe....to je za mene prosto previse...a i synthova bar imam
![]() a i iskreno,ni jedan kupovni mi se ne svidja...cim ga vidim setim se bore i slatkog greha... tako da nema...nece,zasto bi mi bilo zao,kad znam da cu napraviti custom keytar ![]() A bogami skuplje ce to malo da izadje,s obzirom da hocu 37 dirki ... oko 260 eura je u radnji plus drvo ... racunam na 300 eura celu pricu... ne racunam ruke jer drugar od drveta pravi cuda ... ali i dalje,neuporedivno jeftiniji nego kupovni i TO ne racunajuci wireless,koji bih morao kupiti odvojeno. nece to biti bas skoro..ali nece ni daleko... ![]() vicem,javljam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|