|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Senior Member
|
![]()
Ima četiri fantoma nezavisna.
Quote:
modovi za snimanje su sledeći: monox1 monox2 monox3 monox4 stereox1 stereox2 4ch u jednom fajlu ?to znači da ako snima? npr monox2, snimaju ti se prva dva inputa. u svakom slučaju ako ?eli? da snimi? samo jedan kanal iako si uoboo tri mikrofona, snimi ih sve, pa obri?i posle koji ti ne trebaju. Uvek mo?e? odabrati slu?anje prilikom usnimavanja sa tog jednog mikrofona koji ti treba, tako da ti neće smetati ova druga dva mikrofona. Moram da priznam da nisam ne?to preterano puno radio sa snimačem. Imam ga samo par meseci. A problema sa karticom nisam imao do sada. Veza radi kao i kad ubode? neki USB flash u kompjuter, pa prevuče? ?ta ti treba.. Ili presnimi? muziku na snimač, da ima? da slu?a? muziku dok name?taju kadar ![]() pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Ja bih ti preporucio BOSS HD-1600 kojeg posedujem bas za terenska snimanja, sve ima zasta tebi treba, i vise od toga, veruj mi !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
dobro bre magnume, jes ti uopšte pročitao ovaj tread???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
Ljudi čitaju tredove k'o novine. Pročitaju naslov i iz taka sve ukapiraju
![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Delimicno, u stvari, pokusavaju da nadju primenu onoga sto prodaju na bilo koji nacin!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
uu, nisam primetio da je ovo pokušaj prodaje, bogami će biti sankcija ako je tako.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Pa procitao sam tread, i sta ima tu nejasno dugari, trazi covek da kupi terenski snimac, i da vidis cuda ovo i JESTE TERENSKI SNIMAC, drugo rekao je da je spreman da izdvoji 1000e, pa zar ste mislili za te pare da kupi neki diktafon. Pored toga rekao je da mu treba 4 mic (ovaj ima 8) ulaza, phantom, 40gb memorije itd...a to da li je prodaja ili ne, nije, sigurno, zato sto prvo ne prodajem spravu, a i da jeste nebih je stavio u ovoj rubrici sigurno, samo sam hteo da covek vidi (jednu od opcija) kolika je, pa nek sam odluci da li mu odgovara ili ne, a vi ste tread vec rasplinuli na drugu pricu,raspravljate i etiketirate, umesto da coveku odgovorite i pomognete u vezi njegovog pitanja, nemojte bre da ste radikali, salim se, znate ja mislim da sam lepo odgovorio i da nisam promasio tread, a ako neko misli da jesam, izvinjavam se!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
u pitanju su ENG snimači, za motion pictures , a ne ovi za muziku, iako je to iz priče do sad već bilo jasno, očigledno svima osim tebi. A prodaja nije, inače bi bio sankcionisan, ko što već rekoh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Da, dobro, nisam pomislio da mu je bas od neke presudne uloge da mora da radi na baterije, a i covek je rekao da ga je odlicno posluzio Edirol r-4 koji moze da posluze u vise svrha,ali dobro prekidamo da ne zaludjujemo vise, nije ni toliko bitno, i nemislim da je zlonamerno naravno, pa ljudi smo pa neki put nesto i previdimo, pozdrav prijatelji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-snimac ideja- | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 04-04-2009 04:12 PM |
rucni snimac | ipomea | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 03-12-2008 09:27 AM |