|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pa procitao sam tread, i sta ima tu nejasno dugari, trazi covek da kupi terenski snimac, i da vidis cuda ovo i JESTE TERENSKI SNIMAC, drugo rekao je da je spreman da izdvoji 1000e, pa zar ste mislili za te pare da kupi neki diktafon. Pored toga rekao je da mu treba 4 mic (ovaj ima 8) ulaza, phantom, 40gb memorije itd...a to da li je prodaja ili ne, nije, sigurno, zato sto prvo ne prodajem spravu, a i da jeste nebih je stavio u ovoj rubrici sigurno, samo sam hteo da covek vidi (jednu od opcija) kolika je, pa nek sam odluci da li mu odgovara ili ne, a vi ste tread vec rasplinuli na drugu pricu,raspravljate i etiketirate, umesto da coveku odgovorite i pomognete u vezi njegovog pitanja, nemojte bre da ste radikali, salim se, znate ja mislim da sam lepo odgovorio i da nisam promasio tread, a ako neko misli da jesam, izvinjavam se!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
u pitanju su ENG snimači, za motion pictures , a ne ovi za muziku, iako je to iz priče do sad već bilo jasno, očigledno svima osim tebi. A prodaja nije, inače bi bio sankcionisan, ko što već rekoh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Da, dobro, nisam pomislio da mu je bas od neke presudne uloge da mora da radi na baterije, a i covek je rekao da ga je odlicno posluzio Edirol r-4 koji moze da posluze u vise svrha,ali dobro prekidamo da ne zaludjujemo vise, nije ni toliko bitno, i nemislim da je zlonamerno naravno, pa ljudi smo pa neki put nesto i previdimo, pozdrav prijatelji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-snimac ideja- | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 04-04-2009 04:12 PM |
rucni snimac | ipomea | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 03-12-2008 09:27 AM |