|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
elem, sve to ima na shutdown kad idem preko start menija, ali za razliku od XPa, ne mogu da mu podesim da shutdown button izbaci opcioni meni, niti bilo sta osim shutdown ili do nothing. Ovo je zestok idiotizam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
meni imas desno od botuna, na strelici...i tu bi trebao imat sleep ili jos bolje, u power options konfiguriraj da ti zatvaranje poklopca baca laptop u sleep. ne znam tocno kako je kod hp-a no kod toshibe se instalira utility koji onda u power options doda jos hrpu stvari za konfigurirat.
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
eh da, nisam ni proverio od kad sam nabacio gomilu drajvera. Sad ima i sleep i hibernate, ali je u XP bila i opcija da mi izbaci shutdown meni na pritisak shutdown dugmeta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
To sto nema drajvera na zvanicnom sajtu, ne znaci da ih nema uopste. Ja sam u nekoliko slucajeva vracanja XP-a umesto Viste, nasao drivere ili na nekim forumima ili na neki drugi nacin. Ljudi gledaju koje su komponente u laptopu, pa sklope drivere od drugih proizvodjaca i dovijaju se na razne nacine, uglavnom za skoro svaki laptop postoje drajveri za XP ...
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
jes vala, al ovde ko da ima neki đavo koji te tera da sve puca ko blesavo na XP..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vista & D.A.W. | 66musicman | Audio Software | 2 | 19-05-2009 02:20 AM |