|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Hehe to za pare necu zaboraviti...
Ajde reko malo da se iskupim sto sam te zevzechio ovde na forumu, da ne kazes posle da sam govno od choveka ![]() ![]() E da, Everlast Scratch master no. 1, mudro je to precutao... Sad si otkriven ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
heh.. to za everlasta nisam znao.. btw bash me interesuje shta ce reci on o novom everlastovom albumu..
![]() inache, shto se spoken worda tiche, i off beat repa tiche.. sve ja to kapiram.. iskreno ne gotivim to.. najvishe mi lezi swingovanje po beatu.. neke veselije priche.. sa jazz pratnjom.. beat assilant fazon.. ne znam, dosta stvari koje zvuche ok na engleskom jednostavno ne zvuche kako valja na srpskom.. al respekt za rad, u sv sl.. voleo bih da imam oridjinale [poshto samo originale i imam od domacih izvodjacha (pa chak i suida), a i od mnogo stranih].. ako imate oba albuma na originalu u shteku, rado bih vam poslao djuntu a vi meni cd-ove poshtom.. nekako mi glupo da trazim mp3.. a da nemam original.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Everlast je bio ok jedino kad je bio sa House Of Pain
![]() ![]() ![]() ![]() A ovaj Everlast je imao nekoga ko mu je bio ugled pre jedno 17ak godina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spot | Arthur | Promocija radova | 21 | 28-02-2008 01:35 AM |