|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
UVOD:
Dragi Rumljani - odlucih da vam udelim mali 'poklon'.. Ako zelite da sebi olaksate rad u studiu s pevacima,nece biti na odmet da procitate ovo sto sam izdvojila vreme da vam otkucam.Bilo bi korisno da date ovo bar jednom pevacu koga znate da procita.Pogotovo ako je mlad i neiskusan. Ako vam je um otvoren za nova saznanja bez obzira na iskustvo i godine koje imate,i posao kojim se bavite,iskreno se divim takvim ljudima,i nadam se da cu biti kao vi u vasim godinama! Ovo nije cisto teoretisanje,ovo je jako vazno za PRAKSU i DOBAR REZULTAT,i u studiu i na bini,i jedan od razloga zasto imamo tako malo dobrih pevaca na nasim prostorima i savremenih ucitelja pevanja. Na posletku,jedan od razloga zasto vecina studijskih snimaka sa nasih prostora zvuce kao go ku*ac. Dok vam neko drugi na ostalim delovima foruma sugerise kako da najbolje zamaskirate neciji trapav vokal (sto jeste takodje vazno u vasem poslu) ja cu vam predloziti kako da pomognete i svojim zivcima i pevacu,i budete zadovoljni svojim snimcima,i imate sto manje tehnickog posla. Ja sam jedan veoma mlad pevac,ali mnogo sam vremena utrosila kopajuci po internetu u poslednje vreme da naucim sto vise,jer sam shvatila da mi druge u ovoj drzavi nema.I stvari koje sam naucila su mi pomogle da konacno razumem svoj glas i kako da se njime sluzim na najbolji nacin. Zato sam resila da to sa nekim i podelim,a primecujem da se na ovom forumu malo ko bavi ovom temom,jer na njoj nije akcenat.Ali,mislim da joj je mesto ovde. Ako se moderatori i admin ne slazu,nek reaguju odma.. Malo strpljenja dok copy-pasteujem ovo sto sam iskucala..
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 08-11-2008 at 11:11 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|