Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2008, 03:40 PM   #1
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude

Ma danas ti ne trebaju ni mama ni tata muzicari, samo ti treba televizor i neka muzicka televizija ...

Dakle, iz ovog sto ste do sada rekli moze se izvuci zakljucak da je sve to nauceno, samo je pitanje u kom periodu zivota? Sto pre to naravno bolje.
Kada DaBear kaze "rodio se sa tim", to je ustvari nesto nauceno u ranom periodu zivota? Meni sve ovo tako zvuci?

Nema razloga da se ljutis Iva, ovako je prica kompletna. Onako kako si ti zamislila ne bi bila, jer bi neko sa 30 godina procitao tekst i pomislio da ce pevati kao neko od gore navedenih umetnika.

Ako si ovo sto si pisala, napisala da bi pomogla nekome, onda nema potrebe da se ljutis, jer su informacije tu i kome treba moci ce da nadje ovde, a ako su u pitanju ego tripovi onda jbga ... Niko nije opovrgao ono sto si ti napisala, samo zakon je prirode da sto je nesto starije, teze se menja, pa samim tim i uci, tako da ako se ne "rodis sa tim", tj. ako ne naucis to veoma rano, onda su sanse da radis nesto kao ti sto su se rodili sa time, sve manje ...

Oggy, ti si profesor, mora da imas neki stav po ovom pitanju?

Last edited by SumAnuT; 09-11-2008 at 03:42 PM.
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 03:52 PM   #2
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Oggy, ti si profesor, mora da imas neki stav po ovom pitanju?
Imam.
Prvo moramo da ispostujemo Ivu i njen trud oko celog ovog elaborata, pa kada vidimo koja je njena odluka, nastavicemo raspravu ili ovde ili na drugom mestu.
Vec sam rekao da je moj stav negde na sredini izmedju ove dve krajnosti, a za detaljnija obrazlozenja jos narednih par dana nemam vremena jer pogiboh od posla, a uz sve to sam se jos i usinuo.... Da ne kukam dalje...

EDIT:

"Profesor" sam poslednji put u skoli bio skolske 1999/2000. tako da ni sam sebe ne smatram "profesorom"...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules