|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Da, ti si prvi spomenuo domace izdanje, znam da ti se dopada. Verovatno sto je promocija bila u Novome Sadu.
![]() Last edited by LACKY; 19-11-2008 at 03:29 AM. |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Jel neko chuo nove darkvude???
viva la vida!!!!!! jedan redak album u pop zhanru i veoma hrabar muzichko produkcijski pristup....kao dokaz da nije sve u lovi i svilenim visokim.... |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ozbiljno...viva la vida?? nabavio sam ga cak i na vinilu. konacno coldplay kakav sam oduvek zeleo da cujem. bravo. mislim da se tu ne radi prvenstveno o hrabrosti vec sazrevanju jer ploce sa takvim muzickoprodukcijskim pristupom samo govore o kvalitetu benda i njihovoj strasti da prate svoje srce. a ako se vaze i ovogodisnja reizdanja onda samo jedno ime mogu spomenuti: dennis wilson...naj si naj si naj si! posle '78 sve je chemer i jad ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
novi darkwoodi.....
pesme super..... produkcija chudna.... lepo zvuci album.... ali... nem pojma.... |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
quote: mislim da se tu ne radi prvenstveno o hrabrosti vec sazrevanju jer ploce sa takvim muzickoprodukcijskim pristupom samo govore o kvalitetu benda i njihovoj strasti da prate svoje srce.
mozhda si u pravu...samo sam hteo recji da je u ovom kako ga ti zovesh chemeru i jadu...strashno hrabro toliko iskochiti iz tog standarda zvuka koji preovladjuje u popu.... nekad chujesh plochu i znash chak i iz koje je sobe izashla....sad mozhe okle hocjesh i sve zvuchi isto... |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
senzacionalni Klangstabil - Math & Emotion
mozda malkice underground za album godine, ali mi nije jasno kako ovaj bend nije napravio pare poput "underworlda", tekstovi najvece cudo u zadnjih par godina, ko nije poslusao ne treba da propusti http://www.youtube.com/watch?v=-5GKq9aWb3Q
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
je, malo sam se zaneo ali priznaj da su harmonske progresije prekrasne
![]()
#29 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
jest da smo presli u novu godinu, ali nema veze. novi album grace jones "hurricane". par odlicnih pjesama, par koje su mogle i bolje biti, ali produkcija definitivno bomba!
sto se prosle godine tice, svakako portishead "third" i fever ray "fever ray". Last edited by funksoulbrother; 09-02-2009 at 06:19 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fenomenalan album!!! | Eeva_r&b | Razno | 11 | 07-03-2009 12:32 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
FATBOY present: JACK IS BACK new year mix session !!! | fatboy | Promocija radova | 14 | 08-01-2007 07:53 PM |
CHOLIN Album | DaBear | Razno | 140 | 28-12-2006 12:24 AM |