![]() |
Album of the Year
Evo blizi se kraj godine, i zarko me zanima, koji je album po vama obelezio ovu godinu. Ziveo zivot, pa udrite!
|
Re: Album of the Year
uf, nisam preterano uspeo da pohvatam gomilu stvari koje su izašle, a hteo sam.
Meni od ovog što sam čuo najdraži Radiohead - lep, intimniji i prizemniji nego inače. Produkcija opuštena, toplo i haotično. Slično mi se čini i za novi Portishead, stim da mi je njihova produkcija još luđa, potpuno van svega. |
Slusam novi Oasis i nije lose uopste, stavise...malo na experimentalnu stranu
Posebno me dojmilo jer peakovi ne idu preko -2.5db:) |
hmmm,
meni se svidelo nekoliko stvari: 1.kako je Eno umesao prste kod Coldplay Viva la vida 2. kako je Trent Reznor producirao Slip turneju za novi NIN, nikad jaci live zvuk 3. zvuk sinta kod Dizzee Rascal za pesmu Dance Wiv Me 4. Radiohead sa novim albumom IN RAINBOWS, jer dokazuju da je i produkcija kreativna umetnost, i da napolju ne postoje recepti |
Iskreno receno, sto vise slusam sve mi se vise svidja Viva La Vida. Tako da svoj glas dodeljujem tom izdanju.
|
e to je jedan od mnogih za koje sam skontao da vrede, a nisam stigao ni da ih nabavim ni preslušam
|
Quote:
|
Po meni je album godine "Plavi ram" Goce Trzan... :)
E, ali ako nemate pri ruci "Plavi ram", preslusajte CD The Garden, grupe Zero 7... nije iz 2008-me, pa je malo off topic, ali, po meni je to zajebano dobro produciran CD i steta je ne poslusati ga... |
Portishead - Third,
super album sa finim pomalo starinskim zvukom, nije previse ispoliran, vise kao da je live... |
New Amerykah - Erykah Badu...
meni je ovo izdanje obelezilo godinu... |
All times are GMT +1. The time now is 03:34 AM. |