|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@ Oggy - raspored foldera i izgled samog win-a nisu zavisni od ploce i procesora a ako ste radili do jutra onda je imao vremena i da instalira sve ponovo a banke pojedinih vsti se ionako kopiraju na hard (sa dvd-a ili tvog starog kompa nebitno je)... mada sacekacemo Diviner-a da nesto kaze, sigurno on ima neke keceve u rukavu ![]() I meni se ranije desavalo da prebacivanje uspe, ali smesno u odnosu na to koliko puta nece da radi, tako da se odavno odlucujem odmah za reinstal s tim sto su mi sve banke na posebnoj particiji tako da ne moram da gubim vreme kopirajuci ih ponovo vec samo pokazem plugin-u putanju do njih. Pozz
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
bilo bi najbolje da svi vst-ovi funkcionisu na jedan jednostavan nacin pa da samo im pokazes putanje... masa je njih koje moras ponovo instalirati (samo banke) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Ja sam skoro menjao plocu i cpu i to mi je oduzelo ceo dan i ako uskoro budem to opet radio znam kako cu-bezbolnom palicom i odo u zemljoradnike
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Sa Win-a na Win (XP) magicna rec je sysprep.
Sa Win-a na mac ne postoji magicna rec, vec apsolutno ni peske nego puzeci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
|
![]() Ne postoji nacin da vam objasnim kako se sve to radi...Sve je process try, hit or error, pa postupcima eliminacije nalazite rjesenja...Naravno, bitno je enormno iskustvo, pa vodite racuna da ja sa tim radim godinama, svaki dan (tako da u neku ruku kada vidim problem vec znam tacno sta treba probati uraditi, ali i dalje cesto ne znam sta tacno uraditi dok ne probam dve ili tri varijante). Ne postoji upustvo, kao sto ne postoje 2 sto posto identicna kompa (po hardverskoj, a kamoli softverskoj konfiguraciji).
Inace kod Oggy-ja jesmo radili bas po njegovim rjecima, a proces je trajao tako dugo upravo zbog onog gore try, hit, error pa u krug (ali tu nam nije vrijeme oduzimao win i podesavanja istog, to se relativno brzo odradi, vec gomila plugova i ogromne banke koje treba posebno podesavati, a neki i ne rade, a to skontate tek kada zavrsite instalaciju koja traje pola sata, pa ajd jovo nanovo)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prelazak na Vistu 64 Home Premium SP1? | X-Dreamer | Computer Hardware | 24 | 12-11-2008 04:42 PM |
Prelazak na vBulletin - Day 1 | puRe | Obavestenja | 8 | 27-11-2005 05:22 PM |