|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Postovani poznavaoci akustike moderenih recording studia, ovaj sam plan pronasao na SAE site-u, a imam sobu slicnih dimenzija, pa me interesuje sta mislite o ovakvom planu izgradnje control room-a, ako ih imate iznesite mi vasa iskustva, bicu vam zahvalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kolko si spreman uloziti u studio?? Pozdrav Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Spreman sam jer moram to da zavrsim, ali je moja dilema za dve stvari
u odnosu na postavljeni plan: sirina moje sobe je 3.87m, i drugi problem jesu vrata u mojoj sobi, imam ih na sredini sobe koja je dugacka 10m, i to dvoja vrata i nikako se ne uklapaju u ovaj plan koji sam postavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Obrosti dali mozes okreuti ovi sliko nekako. Nemogu se snaci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Evo nesto, nisam sjajan bas sa crtezima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Evo i ossnove sa merama, nacrtano je kako je sada trenutno, a ja zelim da to pravim u ovoj najvecoj prostoriji
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
A sta mislite... | kVu | Audio Software | 16 | 31-01-2009 02:09 PM |
sta mislite o ovakvom ugovoru???? | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 6 | 31-12-2007 08:26 PM |
Sta mislite......... | Steka | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 08-04-2005 12:52 PM |