Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Sta mislite o ovakvom planu? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24301)

Braca 14-09-2008 08:45 PM

Sta mislite o ovakvom planu?

1 Attachment(s)
Postovani poznavaoci akustike moderenih recording studia, ovaj sam plan pronasao na SAE site-u, a imam sobu slicnih dimenzija, pa me interesuje sta mislite o ovakvom planu izgradnje control room-a, ako ih imate iznesite mi vasa iskustva, bicu vam zahvalan

DeMa 14-09-2008 09:01 PM

Re: Sta mislite o ovakvom planu?

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 216843)
Postovani poznavaoci akustike moderenih recording studia, ovaj sam plan pronasao na SAE site-u, a imam sobu slicnih dimenzija, pa me interesuje sta mislite o ovakvom planu izgradnje control room-a, ako ih imate iznesite mi vasa iskustva, bicu vam zahvalan

Taj plan je vrhunski stim da je potrebno puno znaja u izvedbi Sobe.
Kolko si spreman uloziti u studio??

Pozdrav
Denis

Braca 14-09-2008 09:39 PM

1 Attachment(s)
Spreman sam jer moram to da zavrsim, ali je moja dilema za dve stvari
u odnosu na postavljeni plan: sirina moje sobe je 3.87m, i drugi problem jesu vrata u mojoj sobi, imam ih na sredini sobe koja je dugacka 10m, i to dvoja vrata i nikako se ne uklapaju u ovaj plan koji sam postavio.

DeMa 14-09-2008 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 216850)
Spreman sam jer moram to da zavrsim, ali je moja dilema za dve stvari
u odnosu na postavljeni plan: sirina moje sobe je 3.87m, i drugi problem jesu vrata u mojoj sobi, imam ih na sredini sobe koja je dugacka 10m, i to dvoja vrata i nikako se ne uklapaju u ovaj plan koji sam postavio.

Obrosti dali mozes okreuti ovi sliko nekako.
Nemogu se snaci :banghead::banghead::banghead:

Braca 14-09-2008 11:40 PM

1 Attachment(s)
Evo nesto, nisam sjajan bas sa crtezima

Braca 14-09-2008 11:43 PM

1 Attachment(s)
Evo i ossnove sa merama, nacrtano je kako je sada trenutno, a ja zelim da to pravim u ovoj najvecoj prostoriji

idekius 15-09-2008 01:08 PM

Plan ti je paklen, nema sta :)
Akustichari, dajte savete, ne bih da moj prijatelj potrosi novac za koji ce zena da ga odrobija i da uradi nesto naopako, pa da me posle ubedjuje kako je sasvim normalno da slusas odjeke dok mixas, jer je tako prirodnije :)

DeMa 15-09-2008 09:21 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 216865)
Evo i ossnove sa merama, nacrtano je kako je sada trenutno, a ja zelim da to pravim u ovoj najvecoj prostoriji

Ako te dobro shvacam onda ti je ovo sto si sivo obiljezio Rezija ??

NLP 15-09-2008 09:26 PM

Braca, malo smo razgovarali preko emaila, ukratko prve smjernice koje sam ti napisao su bile:

"sada?nja kancelarija bi morala biti recording room i vocal booth... sve ?to snimate preko mikrofonaJ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Postoječa re?ija mo?e biti kancelarija.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A največa soba tracking/ recording/ mixing room."

Onda ako tako mo?e?, pa da prelocira? funcionalnosti prostorija i da onda vidimo.

Braca 15-09-2008 10:03 PM

He he he, znao sam da ce NLP da se javis, pre nego pocnem da izvodim radove moram da usvojim plan, ovo sto sam postavio mi je isto interesantno kao plan, pa sam hteo da cujem misljenje o takvom konceptu ( s'pocetka threada) a naravno da su sve prostorije u igri, ali sada pricamo o reziji a to je ona najveca soba, tu imam dileme oko plana SAE i pitam se da li je takav plan moguc u mojim uslovima. Koliko vidim i Johm Sayers forsira takve projekte.Sta mislite o tome?

All times are GMT +1. The time now is 07:46 AM.