|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znam da je Phonic djubre od firme , ali mi nije jasno zasto neka mid firma ne uradi ovako nesto Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da! Stvarno izgleda obecavajuce s obzirom na cijenu i kolicinu ulaza i izlaza.
Naravno, opet nema ulaz za remote talkback... dhhh... mamu im njihovu... al ima foru da ako se dva puta stisne talkback gumb onda ostane upaljen... A vidjet cemo... Majka svih pitanja ostaje neodgovorena - kako to zvuci!
![]() |
#24 |
mod?rateur analogue
|
![]()
sad ce da krene drvlje i kamanje, ali bilo sto sto je aktivno, a na njemu pise phonic, samson i sl, (čitaj: jeftina elektronika).. brate nema ?anse da slusam svoj 2-mix kroz to. djaba mi onda dobri zvucnici i sve ostalo.
svaka aktiva "farba" i prlja signal. sto skuplja , to manje. pasiva farba samo ako ima neprecizan potenciometar, pa atenuacija na + i - zili nije identicna, i pocne ti signal visiti na jednu stranu.. to se moze ocekivati od rjesenja ispod 150 eura, obzirom da precizan pot tog tipa kosta sam oko 130 eura..bez kutije , dizajna, xlr-a itd. moj plan je, ili dobra pasiva, koju cu dat napraviti sa preciznim 6ch potenciometrom (2x3 zile za balanced) kao DACS, i DACS switcherom (zvučnici A i B). ili odvrnut kesu za neki diskretni class a SPL.. talkback i cue mix imam rjesen preko firefacea. a trenutno prebacujem manualno sa adama na fostexe i natrag.. ![]() tako da ustvari jedem gov... ali bolje i to.. odo na dremku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Monitorstaion za ozbiljni rad se nemoze uzet u obzir. Imo sam ka tu kod sebe i u naj krace... nije dobar.
Moje misljene.. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ivan Lekic
|
![]()
sta nije dobro?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Jednostavno ako imas Monitorstation ili Spl Volume 2 ili M Patch 2 od SM PR Audio, onda Monitorstation naj vise utjece u Signal.(negativno)
Na osnuvo toga nije dobra ![]() Kome su potrebne te funkcije neka izbjegne na Big Knob. Sve je pitanje sta ti treba od funkcija, i dali su ti stvarno potrebne. Meni je bitan Signal zato nebi iso na variantu Monitorstation. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa reko sam imo sam te tri stvari kod sebe i nije napamet. Kako mozes ocekivati dobro kada su toliko nabili u njega. Kako bih ti rekao znatno osjecas da monitorstation utjece na signal. Veliki brat je ok imaga jedan moj kompa i zadovoljan je sa njim. Ali ga nemogu ocjeniti. To je moje misljenje i ako neko pita sta bih on uzeo onda kazem sta mislim ![]() Pozz. Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
A sta, Sm pro mpatch 2 je dobar u poredjenju sa SPL i MS?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MACKIE Big Knob (studio command system) | ANITA | Recenzije | 44 | 20-07-2008 12:18 PM |
HITNO! BIG KNOB ili SPL 2381 | Oggy | Monitoring | 11 | 27-04-2005 12:21 PM |