|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Mason
|
![]() Quote:
Licno, cenim njegove starije radove, mislim da je to ipak osoba koja zauzima znacajno mesto u muzici SFRJ i Srbije, noviji mi se nisu dopali, ali ne mislim da mi treba da se bavimo njegovim radovima, jer covek nije tu da kaze svoju verziju zasto je to tako, ako je uopste tako... ?Ajd? malo da menjamo temu. Nije bas lepo da raspalimo po odsutnom coveku koji ne moze da kaze bas nista iz svog ugla. To mu dodje kao da bijes nekoga kome su ruke vezane... I onako je offtopic, pa a se lagano vratimo iskusnom posmatranju i analiziranju sopstvenih mixeva grafickim putem: "Pero, dodji ovamo! Ma jel? mi se chini ili ON to ima malu grbicu na 138,5 Hz???" ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
neka onda lepo covek dodje na forum (mislim na sam doprinos posrnulog nam foruma) pa neka kaze svoja vidjenja :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MAO
|
![]()
mislim da nam se ne bi dopala njegova viđenja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Dakle,
iz postova mogu zaključiti da je spektralni analizator FFT tipa, (generalno) neupotrebljiva stvarka koja je vi?e lijepa oprema aplikacije - za oko i ?minkeraj ; pogotovo za ono za ?ta sam mislio da ga mogu iskoristiti. Vjerovatno su zato Har-Ball i slične napravice ostale po strani. @ A o gospodinu o kojem pričate - 'nekad bije?e', iako je imao svijetlih perioda u radu. 'Sad se spominja?e' - ne mo?e jer ... Hvala i PoZzzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
apsolutno si ignorisao moju izjavu da bez FFT-a jako teško mogu nešto da složim, naročito u uslovima lošeg slušanja, na koje najčešće nailazim. Daklem divna jedna stvar, al ne pravi od govna pitu ni od gluvih ljudi producente
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
^apsolutno.. meni je od pochetka to glavna tachka oslonca..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|