Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-08-2008, 09:04 PM   #21
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: PT useri javite se

Zaboravih imas u USA firmu koja upgreduje digijeve konvertore, tako da za 300-400 dolara imas i jako pristojene knvertere na bilo kom digiju, pa ako ti nesto zafali a onda kupips dva za male pare pa sinhronizujes. Long live DIGI 001
Braca is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2008, 09:17 PM   #22
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

E, bas smo hteli da ga zaje***o, a vi utrcali i spasili ga..
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2008, 09:54 PM   #23
gorjan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
E, bas smo hteli da ga zaje***o, a vi utrcali i spasili ga..
eto ga, sad si nas(me) zeznuo...
ma ja sam samo mislio da vi koji nekome preporucujete nesto sto kosta par hiljada necega, to malo i obrazlozite, a ne samo da se slzete medjusobno.
Ali, moja greska,sad procitah tvoj post, pa ti nikada nisi ni probao PT HD, al je bitno da si ga preporucio nekome, i to samo da bi se slozio sa nekim drugim i bio drustveno podoban...
pozdrav
gorjan is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2008, 10:01 PM   #24
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

pozdrav

procitaj malo bolje moj post i shvatices da ovakva vrsta stava koju zauzimas ima veze sa necim drugim a ne sa onim sta sam ja rekao ...da ne idemo u ot

btw, ne radi ti myspace link
Old 27-08-2008, 10:09 PM   #25
gorjan
Senior Member

Quote:
pozdrav

procitaj malo bolje moj post i shvatices da ovakva vrsta stava koju zauzimas ima veze sa necim drugim a ne sa onim sta sam ja rekao ...da ne idemo u ot

btw, ne radi ti myspace link
daj bre da se svadjamo, koji vam je vrag????
na ovom forumu vlada jednoumlje..., KP rumski

e hvala za myspace, to je pogresan link, sad cu da popravim
Old 27-08-2008, 10:11 PM   #26
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

pa da - svako ko pita mi preporucujemo PT HD sve ostalo je shit
Old 27-08-2008, 10:15 PM   #27
gorjan
Senior Member

Quote:
pa da - svako ko pita mi preporucujemo PT HD sve ostalo je shit
eve ga sad radi myspace...
PT HD i MAC - put za uspesnog tonca, vlasnika studija, deraca mladih netalentovanih zvezda
aj pozdrav, sad ce najrevnosniji moderatori web svemira da pobrisu sve ovo..., kad vec necete da se svadjate ko ljudi...
Old 27-08-2008, 10:49 PM   #28
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Meni Cubase SX radi savrseno... imao sam povremeno probleme sa CPU overload ali to nije bilo do sx-a. Imao sam problema i sa nekim plugovima ali ni to nije imalo veze sa sx-om vec sa tim plugovima ili sa nekim VSTi... kada koristis vise vrlo zahtevnih VSTi kao stosu Bosendorfer, Addictive, Atmosphere... (ima ih koliko hoces i zahtevnijih), pogotovo svaki na nekoliko kanala, pa dosta plugova itd. mora da dodje do cpu overload ili do manjka memorije, to je neminovno. Mogao bi, recimo, za prvu pomoc da povecas Page file. To sto nesto nece da radi sa necim (plagovi, vsti) je problem tih plagova ili vsti, ne sx-a... sigurno ces imati iste probleme ako samo promenis sekvencer... to sto te zeza unfreeze, opet ima veze sa manjkom memorije, probaj da neke kanale freeze-ujes pa tek onda da taj kanal unfreeze-ujes, trebalo bi da upali...
... sto se tice onog reverba sto pominjes da ga ff800 nema... ne kontam sta je tu problem, pa imas reverb da kupis za 70-100e samo za to...
... rece da ne mozes da kopiras setovanja sa kanala na kanal u Cubase-u... sva podesavanja u Cubase-u mozes da snimis i da ih pozoves po potrebi tako da ne znam sta ti je konkretno problem. Imam jedan odlican video tutorijal za Cubase SX gde ima mnogo korisnih informacija i forica i nije ga lose pogledati, javi ako hoces da ti snimim (nije pocetnicki video, ima nekih osnova ali ima i dosta naprednih funkcija lepo objasnjenih)

Pozz
Old 27-08-2008, 11:21 PM   #29
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Quote:
Originally Posted by gorjan View Post
...i nemoj zaboraviti kupiti MAC G6! To je tako sexy uz PT HD...A ostatak opreme u kucnom studiju da ti vredi npr 200eur
to recimo ima veze s mozgom...

mislim koji su to nadobudni komentari, opravdajte malo kad savetujete ovako nesto
Zasto M-powered nema veze sa mozgom?200eur nije neko ulaganje(toliko kosta zajedno sa karticom)
Izvini a koliko kosta Digi3 sa opcijom da moze da snima fantasticnih 48 kanala?
A da ne pominjem ne postojeci MIDI u njemu.

Cela suma dobrano prelazi 2000 eura, pri cemu ovo sto sam ja naveo ( RME ili TC sa CUbase 4 ) ne dobacuje i naskupljoj varijanti 2000.

Ako je vec pominjao da bi da prelazi na Digi3 ( a ne M-powered) onda se podrazumeva da ce da odresi kesu malko vise nego obicno, stoga sam i preporucio to navedeno.

Za tvoje potrebe tebi sigurno radi Mpowered verzija, koliko vidim covek je mnogo zahtevniji korisnik od tebe
Old 27-08-2008, 11:58 PM   #30
gorjan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Za tvoje potrebe tebi sigurno radi Mpowered verzija, koliko vidim covek je mnogo zahtevniji korisnik od tebe
jel?kako si to zakljucio?
bravo za tebe i za lucidnost u zakljucivanju...(mrzi me da citam ono ostalo...)

Da se sad ne pravimo blesavi, sustina je da covek moze da proba za relativno male pare PT(uz dobri stari krek, naravno, onda sve kosta 0 EUR i dan-dva posla) i da vidi da li mu to pase ili ne, pa da onda baca pare...
I tako, eto, sve to ipak ima neke veze sa mozgom
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules