|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Pa pazi mnogi, ali mnogi bash extremni bendovi koriste Fireball i Powerball, a mogu ti reci da drajvovan sa TS drma bubrege, tako da.....
![]() A za slucaj da si se zajebavao - ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Pa Powerball da, to i je extremno high gain pojaclao, ali Fireball bas i nije. IMHO
Koriste ga dosta hevijanera i hard rockera. Inace slazem se za TS. ![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
a bas si nesto i mislim, ustvari sto je to hi gain?
dali se dobija na ulaznom ili izlaznom stupnju pojacala? IMHO, na ulaznom, i zato je jako bitan booster na ulazu (bio on chip ili tube) na mojoj mesi dualu, kolliko god da frljim gain, uvijek se dobije neki topliji gain, ne-dobar za ful agresivniju svirku (valjda zbog lampe koja uvijek daje vise sustaina, dubine..) kad se iza prebaci na silicon diode stvar postaje drugacija btw,frend mi kaze da STATIC X sviraju na marshall valvestate seriji, koja je hibrid (tranz+lampa) sto i ima smisla, za takav stil glazbe (pogotovo live) naravno ne govorim da je tanzistor u preu bolji, nego samo da treba svaki gain stage staviti u stilski kontekst, jer negdje mozda stvarno nije bitna lampaska toplina ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]()
jesi li imao prilike da cujes negde krank revolution? i kakvi su utisci?
Quote:
![]() da li je neko cuo/probao hughes and kettner triamp mark 2? bio je jedan u liri, ali sam kasno saznao za to,vec je bio prodat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
E to je pojacalce koje bih voleo da posedujem!...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=y4mUV...eature=related |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
hehe,pa cuo sam ga i ja na youtube-u... a mislio sam na utiske "iz prve ruke"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
Od navedenih pojacala cuo sam 5150 combo, 6505 half stack, Laney GH50L, JCM 800 i 900, JCM2000, Mesa Single i dual rectifier, Bugere 6202, ENGL Powerball te nekolicinu custom rackova
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DEATH MATCH Bastion/Novi Sad 24.04.2009. | DADDY Z | Promocija radova | 7 | 24-04-2009 03:24 PM |
Shumadijski metal! | yechmeny | Promocija radova | 9 | 09-08-2006 10:31 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |