|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Da, sto se mene tice, 5150, Diezel, Bogner, a moze i Mesa...onda ne treba nikakva pedalica, ili ne daj Boze Line 6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ja bi dodao Krank Revolution 1 i ENGL Powerball V2.
![]()
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
ENGL mi se nije svidjeo, nekako mi je previse prezentan,plastican, u nedostatku boljeg izraza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Hm pa 5150 je jos prezentniji, to mu je najveca karakteristika.
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Da, ali ima karakter. Subjektivno, mozemo ovako da tupimo do besvjesti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Slazem se. NHF
![]()
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
pa ovi moj isto drzi gain skoro ful...a sta se tice middlova dosta ih kida...nije bas da ga veseli svedski zvuk (to ja sebi stavin)...vise ga nako florida zanima...otkidani srednji, puno basa i visokih...meni je osobno engl dosta dobar...bar ovo sta cujen, ali neznan bil to njemu igralo...a sta se tice pedalica i zujalica ni ja ih ne volin...cesto se dobije losiji zvuk nego sta se ima...al mislin da neka konkretna spravica (ala preamp il dobar procesor) moze popravit bilo koje pojacalo (makar to bija i marshall)...nekma mozda svetogrdje, al jebiga...i takvu muziku sviramo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
...pa kako kome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Pre par meseci bio sam kod svojih drugara u prostoriji za vezbanje... Oni smrt metalci, 7zicane gitare, urlanje i sl.
I sad, u prostoriji izmedju ostalog stoje ENGL Fireball i Madison Divinity pojacala, znaci extremno hi gain, a pored stoji jedna old school Marshall glava i skuplja prasinu. U trenucima dosade odlucismo da probamo Marshalla drajvovanog sa Maxon Tubescreamerom... Ono se toliko DRALO, ja nisam mogao da verujem! ![]() Nisam neki ljubitelj Marshalla za hi gain svirku, ali sam toga dana promenio misljenje! ![]() Ne znam zasto sam ovo ispricao, ali ne moze da skodi! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DEATH MATCH Bastion/Novi Sad 24.04.2009. | DADDY Z | Promocija radova | 7 | 24-04-2009 03:24 PM |
Shumadijski metal! | yechmeny | Promocija radova | 9 | 09-08-2006 10:31 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |