|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Htio bih prilikom reprodukcije MIDI fileova koristiti samplove.
Ima li netko prijedlog koji SW to mo?e odraditi (govorimo isključivo o PC aplikaciji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
Imam ja predlog,da naucis da sviras a ne da gledas kako ces ta sranja pretvoriti jos u veca sranja.sorry ali vas je previse koji gurate diskete jos trazite da vam neko pomogne u prevari......Nadji nekog profesora i na ucenje,pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Puno ti hvala na odgovoru, ali ja bih volio da mi ipak netko odgovori tko ima imalo mozga u svojoj glavi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Pa sto ne koristis mozak nego guras fajlove u aranzer ko retard....lepo si rekao,a izgleda da ga ti nemas cak ni malo cim ne znas da sviras pa se bavis prevarom...po meni.....Sve mi je u muzici ok,ali to guranje ko kad baba gurne zube u vilicu da bi mogla da zvace mi je katastrofa.....mnogo ce ti ljudi na ovom forumu odgovoriti slicno,jer se uglavnom bave muzikom a ne prevarom....dao sam ti link pa ga retardirano iskoristi..Klikni na njega ko na sledeci midi files koji budes pustio...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
eeee, dosta.
Na ovom delu foruma niko ne moze prozivati nikog, pa makar bio ratni zlocinac. Dakle, ako nekog zelite prozivati iz bilo kojih razloga, licne ili opste prirode, prozivajte mene. A ako nastavite ovako, popicete jedan lepi ban, pa se razmislite. to vazi za master29 i za Strikana, podjednako. A i za ostale, koji se ukljuce. Sem za offa, on je fin decko. PS da ste imali mozga, ne bi se bavili muzikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mislim da ti mogu pomoći Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
E stvarno mi nisu jasni pojedini muzicari. Pa bas bih voleo da vidim ko od njih (lil vas) svira samo rucni bas, sa harnmonikm na grudima i vezanom pedalom za bas bubanj na jednoj nozi, i veznim cinelama za drugu nogu.
Verovatno nema takvih. Svi ti dobri muzicari sviraju na masinama koje imaju dobre aranzere (sto ti je jedna vrsta fajla npr.), imitiraju (znaci lazu) prave instrumente itd. itd. I ja licno sam prisustvovao "koncertu" nekih "zvezda" koje celo vece prepevaju na matrice. I to oni rade za mngo vece pare nego neki jadnik u kafani gde rizikuje i zivot. I sta sad. Ako neko zeli da pusta fajlove sto da ne ako to zvuci lepo. I ja imam dobar aranzer, i sviram preko 20 godina i smucilo mi se da ucim hitove koji traju 3 do 7 dana i da ispadnem neznalica i los muzicar ako odem da sviram i ne znam takvu "pesmu", a eto bas necije dete voli da cuje danasnji hit gde se pominju gace i brushalter ![]() ![]() I ne da cu vrlo rado da pustim fajl nego bih vrlo rado i platio da to ne moram da pustam i licno slusam ali i moja deca moraju da jedu 'leba. Prema tome upravo iz ovih razloga ne treba kuditi fajl jer upravo zbog toga i postoji. I dobro je interesovati se da barem zvuci sto bolje. Jedino ne odobravam da neko nakaci gitaru ili sax i odradi sam celu"tezgu" uz pomoc nekog citaca fajlova ili lap topa. E to me vec vredja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trebam SAMPLOVE! Otkucaji srca, čekić, top, udisaj.... | ANITA | Audio Software | 14 | 21-10-2007 03:13 AM |
Sviranje sa VST instrumentima | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 11-09-2006 11:53 PM |
Preporuka za samplove. | djale | Audio Software | 13 | 08-12-2004 10:07 PM |