|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Mali o.t.
...neko je pomenuo Logic... da li postoji neka varijanta da Cubase sx3 moze da tretira midi traku kao audio (da mogu da se stavljaju efekti) bez eksporta, kao sto to moze Logic?
#23 |
Mason
|
![]()
Naravbo da moze... Svaki VST ima svoje audio kanale i tu mozes da radis sta hoces... ako volis...
#24 |
VIP Member
|
![]()
Moze, ako radis sa VSTi. Sa eksternim modulima, logicno, ne moze.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Hmm, nisam bas najbolje skontao
![]()
#26 |
Pro Member
|
![]()
Zoki ni ja do skoro nisam znao, pa mi se Lesha smejo
![]() Ako sam te dobro razumeo mislim da tebe zanima da nabacis efekat ili plug na midi traku bez da je pretvaras u audio dakle cela caka je u tome da taj plug nabacis ne na samoj traci vec na glavnom mixeru.... tamo mozes na midi da nabacis sta god pozelis bez da pretvaras u audio i smaras se bez potrebe sa exportima i svim sranjima znaci sve to sto si nabacio i provuko ostaje kad odradis mixdown, ti ga fakticki bacas na out-e eto prosto...odradi u mixeru ....izaberes kanal ....slovo e(dugme) ....klasika |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Pa ono jes'
![]() ![]() Pozz
#28 |
VIP Member
|
![]()
Ne znam za Addictive, ali vecina VSTi ima vise outputa, tako da mozes da dodijelis kick recimo na out 1, snare na out 2...itd. i onda da ih odvojeno tretiras na mikseru. Pogledaj malo u samom VSTi, obicno imas negdje gdje definises koliko outputa oces da imas i koji zvuk ti ide na koji out.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Hypesonic ima opciju do 8 ili 12 izlaza. Kad otvoris Hypersonic, ides na setup i tu podesis. Sledeci put kad startujes automatski ce ti toliko kanala napraviti u mixeru (govorim o Nuendu ili Cubase-u). Kasnije u Hypersonicu izabere kanal koji zelis, onda ides na MIX i tu izaberes OUT. To ti je za Hypersonic. Battery sam napravi 8 kanala cini mi se, itd. Moguce da su ti u mixeru iskljuceni vst instrumenti pa ih ne vidis.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|