|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Neznam zasto se ocekuje da netko tko zeli prokomentirat produkciju odmah bude potkovan milijunom albuma iza sebe... Glazba se radi većinski za laike (barem mislim) pa samim tim imaju pravo dati komentar. Ili slikovito: neznam peći pizzu, ali znam kad valja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
Al,moras da znas zasto ti se svidja ta pica kad te neko pita ti kazes"Ima na njoj sunke,kackavalja,kecapa,kulena itd"Zbog toga mi se svidja,"ne volim jesti picu sa tunjevinom itd....itd.To je konkretan odgovor,s'tim da nevidim kakve veze to ima sa muzikom na bilo koji nacin cak i metaforicki,jedna je stvar kad laicki ocenjujes pesmu(svako ima pravo da mu se svidi ili ne)a sasvim druga kad ocenjujes njenu srz,samu produkciju,tu moras biti potkovan i argumentovano odgovoriti pa kazes ovako"Ovo je moj rad,slusajte kako se to radi,a ne kao vi sto radite"Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Alo,.... najbitnije je da se produkcija svidela Dini Merlinu ('oce frajer da izvoljeva..i zna sta hoce)...i da je platio tu produkciju / aranzman!
On je najmerodavniji tu (njegova je ploca..?), a kome se svidja ili ne ..ne mora da kupi plocu! Ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Alo, ovo nije tema "?to su veće glasine i la?i Merlin i Atelje nam je miliji i dra?i". Niti nije tema "Kupite ploču Dine Merlina jer je super a vi kojima nije nemojte". Tema je novi album Merlina i komentari na isti. Pa ne komentiram Trevora Horna i nisam rekao da je Seal lo?e produciran pa ste svi skočili. Činjenica je da većina albuma zvuči rastrgano i nepovezano a u toj 10 mlađa to mi dolazi najvi?e do izra?aja. Ne zna se ko pije ko plaća. Prvo 2 minute samog dosadnog vokala bez ičega osim lo?eg klavira, onda nekakvi jadni prelazi na jadnom bubnju,onda nekakva turska tema, onda opet strofa gdje vokal i mix nemaju nikakve veze jedni s drugima, onda sve stane pa stoji 30 sekundi dok nekakvi prateči pjevaju temu pa onda uđe solo na na gitari iz Behringer V-ampa. ?ali Bo?e pjesme jer nije lo?a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() Samo mi objasni sta ti ovde nije jasno,i sta to nije na mestu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Sa mnogima sam se svadjao, sa mnogima raspravljao. Ali nikada do sad nisam komentariso tudje radove. Necu ni sada, ne zato sto nebih imao sta da kazem, vec zato sto mi je to princip.
Ono sto zelim da kazem je sledece! Neko ko se bavi odredjenim poslom 25 godina, i pri tome je uspesan, a kako vreme prolazi sve uspesniji, nije za jednokratnu petparacku analizu. Ovo nemoze da se vaze kao slike sa naslovne starne Skandala, dali lepse gace ima Dara ili Goga Sekulic. Svi vi koji napadate, i branite, sacekaj te da vam se slegne! Last edited by LACKY; 25-06-2008 at 01:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Native....... 2008 | OFF | Audio Software | 17 | 11-09-2008 11:54 PM |
Umro je Dino Dvornik! | RNT | Pricaonica | 48 | 11-09-2008 07:02 AM |
Budva 2008???? | master29 | Pricaonica | 47 | 06-07-2008 12:19 AM |