Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Dino Merlin 2008 Ispocetka (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23434)

iatros 15-06-2008 11:35 PM

Dino Merlin 2008 Ispocetka

Jel neko vec cuo novi album Dine Merlina? Komentari? Generalno mi se na prvo slusanje svidja! Prva numera "Ispocetka" vuce mnogo na trenutno aktualni hiphop fazon! "Dabogda" zanimljiv hibrid! "Deset mladja", radio vec znate ko :wink:, dobra! Inace mnogo "bosanski" ofarban, ali otom potom! Pozdrav!

DaBear 16-06-2008 12:49 PM

Re: Dino Merlin 2008 Ispocetka

Quote:

Originally Posted by iatros (Post 208490)
Jel neko vec cuo novi album Dine Merlina? Komentari? Generalno mi se na prvo slusanje svidja! Prva numera "Ispocetka" vuce mnogo na trenutno aktualni hiphop fazon! "Dabogda" zanimljiv hibrid! "Deset mladja", radio vec znate ko :wink:, dobra! Inace mnogo "bosanski" ofarban, ali otom potom! Pozdrav!

Ok je...ima nekih cudnih (i jakih !) reverba na par stvari...ne znam ko je radio. ali zvuci kao da je radjeno u dva (ili vise) studija...

trebao sam ja da mixam ceo album, al se nesto zakomplikovalo na kraju, pa nista ne ispade ot toga !!

Inace, on je i hteo da bude za domace podneblje..pa tu i prodaje ploce!
treba da bude pitko za raju!

iatros 16-06-2008 01:48 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 208537)
Ok je...ima nekih cudnih (i jakih !) reverba na par stvari...ne znam ko je radio. ali zvuci kao da je radjeno u dva (ili vise) studija...

trebao sam ja da mixam ceo album, al se nesto zakomplikovalo na kraju, pa nista ne ispade ot toga !!

Inace, on je i hteo da bude za domace podneblje..pa tu i prodaje ploce!
treba da bude pitko za raju!

Reverbi, da upravu si, "Individualizam" pliva u reverbu!

eterno 16-06-2008 06:34 PM

Medju brojnim suradnicima su: Vlado Dzihan, Zvonimir Dusper, Tomo in der Mulen, Niksa Bratos, Baby Dooks, Mahir Sarihodzic, Mahir Beat House, Dino Sukalo, Janez Krizaj, Edo i Vilko Zanki, Srdjan Kurpjel, Enes Tvrtkovic, Djani Pervan, te pjevaci koji se kao gosti pojavljuju na albumu - Hari Varesanovic, Eldin Huseinbegovic, Toni Cetinski i, nakon dvadeset godina ponovo, Vesna Zmijanac. Album je nastajao u cetrnaest studija, u osam zemalja. (sa dinomerlin.net)

master29 17-06-2008 01:06 PM

Quote:

Originally Posted by eterno (Post 208565)
Medju brojnim suradnicima su: Vlado Dzihan, Zvonimir Dusper, Tomo in der Mulen, Niksa Bratos, Baby Dooks, Mahir Sarihodzic, Mahir Beat House, Dino Sukalo, Janez Krizaj, Edo i Vilko Zanki, Srdjan Kurpjel, Enes Tvrtkovic, Djani Pervan, te pjevaci koji se kao gosti pojavljuju na albumu - Hari Varesanovic, Eldin Huseinbegovic, Toni Cetinski i, nakon dvadeset godina ponovo, Vesna Zmijanac. Album je nastajao u cetrnaest studija, u osam zemalja. (sa dinomerlin.net)

Meni je super,minimalizovano a mocno.Bas kako treba,sto se tice komercijalnog zvuka koji im je bio verovatno reper celog projekta.Komercijalno.moze da se svira.Pun pogodak

Ilija Ilic 18-06-2008 05:54 PM

Meni se dopada ceo album!

gregor z 19-06-2008 08:38 AM

sve pesme su se radile u najmanje dva studia sa dva različita producenta ili mixera......ja sam radio Had?ija produkciju, mix i dio aran?mana do kraja, a Da bog da kčeri nisam zavr?io jer je Dino odlučio da če upotrijebit verziju koja je sad na albumu . Moja verzija Had?ije nije zavr?ila na albumu..... verovatno je bila malo premoderna :D .......inače je to bila veoma dobra saradnja....Dino je jedan najboljih pevača u ovim prostorima.....meni je album dobro napravljen i mislim da če bit uspje?an.....

master29 19-06-2008 02:32 PM

Quote:

Originally Posted by gregor z (Post 208776)
sve pesme su se radile u najmanje dva studia sa dva različita producenta ili mixera......ja sam radio Had?ija produkciju, mix i dio aran?mana do kraja, a Da bog da kčeri nisam zavr?io jer je Dino odlučio da če upotrijebit verziju koja je sad na albumu . Moja verzija Had?ije nije zavr?ila na albumu..... verovatno je bila malo premoderna :D .......inače je to bila veoma dobra saradnja....Dino je jedan najboljih pevača u ovim prostorima.....meni je album dobro napravljen i mislim da če bit uspje?an.....

Dino je sve samo nije dobar pevac:wink:Na svim drugim poljima je mnogo produktivniji i bolji.pozz:D

DaBear 19-06-2008 03:26 PM

Quote:

Originally Posted by gregor z (Post 208776)
sve pesme su se radile u najmanje dva studia sa dva razli?ita producenta ili mixera......ja sam radio Had?ija produkciju, mix i dio aran?mana do kraja, a Da bog da k?eri nisam zavr?io jer je Dino odlu?io da ?e upotrijebit verziju koja je sad na albumu . Moja verzija Had?ije nije zavr?ila na albumu..... verovatno je bila malo premoderna :D .......ina?e je to bila veoma dobra saradnja....Dino je jedan najboljih peva?a u ovim prostorima.....meni je album dobro napravljen i mislim da ?e bit uspje?an.....

Jesi dobio pare za produkciju / programiranje IAKO ti se nije verzija nasla na ploci?

double 23-06-2008 12:06 AM

Quote:

Originally Posted by iatros (Post 208490)

Pa tko?

All times are GMT +1. The time now is 06:01 AM.