Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Old 27-05-2008, 01:57 AM   #21
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Default Re: Zgode i nezgode

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Ajde da budem manje zagonetan(pa sta kosta, neka kosta). Doticni gospodin je u to vreme vozio Mercedes 500 SEC sa austrijskom registracijom na kojoj je pisalo "SHERIF".
Aaaa to onaj iz americkih filmova sto vozi policijski auto na kom pise sherif

Dexxy is offline  
Old 27-05-2008, 02:20 AM   #22
master29
Banned

Posle je vozio onu Simku.vrh vrhovaje bila
master29 is offline  
Old 27-05-2008, 02:24 AM   #23
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Mastere pobrljavio si, covek nemisli na Vuksu.
LACKY is offline  
Old 27-05-2008, 02:56 AM   #24
master29
Banned

Quote:
Mastere pobrljavio si, covek nemisli na Vuksu.

Nego
master29 is offline  
Old 27-05-2008, 03:40 AM   #25
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Nego

Kasno palim,tako mi i treba kad necu sve da citam.sorry
master29 is offline  
Old 27-05-2008, 07:30 AM   #26
paki
Banned

Ima jedna zgoda i nezgoda koja se desila u Radio Sremu u Rumi gde sam 90-tih radio kao tonac.Neke druge radio stanice je nekada prisvajaju ali se sigurno desila tamo.
U to vreme isao je neki kviz,pusti se pesma i slusaoci pogadjaju ko je izvodjac.Kada je krenula pesma legendarnog Bore Spuzica KVAKE,jedna slusateljka je trazila pomoc spikera jer nije mogla da se seti izvodjaca.Spiker,fini covek u godinama joj je rekao da bi asocijacija bila "nesto za cega se uhvati svaki dan" a slusateljka je kao iz topa odgovorila:"da nije MILE KITIC mozda?" Pola sata prekida programa jer je tonac bio pod mixetom,spiker pod stolom a cela redakcija na patosu .Jos je Kvaka najvise profitirao jer mu se izvrtela cela strana LP-a.

Last edited by paki; 27-05-2008 at 07:34 AM.
paki is offline  
Old 27-05-2008, 10:16 AM   #27
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Quote:
U nasem studiu (gde smo doticnom baji snimali materijal) smo imali Lexkon PCM 70 (kojeg smo tada papreno platili 4500 maraka), no sada to nije ni vazno.
Posto je bili zimsko doba(a mi smo u tom prostoru imali jezivih problema sa centralnim grejanjem) mi smo pazarili sledecu napravu(mislim ne identicnu ali jako slicnu ovoj).
hehe bar je imao topli sound vokala
roginator is offline  
Old 27-05-2008, 10:29 AM   #28
iatros
Member

Quote:
Ajde da budem manje zagonetan(pa sta kosta, neka kosta). Doticni gospodin je u to vreme vozio Mercedes 500 SEC sa austrijskom registracijom na kojoj je pisalo "SHERIF".
Sta reci nego konj...al? i prije nego sto si rekao, najprije bih na njega posumnjao!
iatros is offline  
Old 27-05-2008, 12:32 PM   #29
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by paki View Post
Ima jedna zgoda i nezgoda koja se desila u Radio Sremu u Rumi gde sam 90-tih radio kao tonac.Neke druge radio stanice je nekada prisvajaju ali se sigurno desila tamo.
U to vreme isao je neki kviz,pusti se pesma i slusaoci pogadjaju ko je izvodjac.Kada je krenula pesma legendarnog Bore Spuzica KVAKE,jedna slusateljka je trazila pomoc spikera jer nije mogla da se seti izvodjaca.Spiker,fini covek u godinama joj je rekao da bi asocijacija bila "nesto za cega se uhvati svaki dan" a slusateljka je kao iz topa odgovorila:"da nije MILE KITIC mozda?" Pola sata prekida programa jer je tonac bio pod mixetom,spiker pod stolom a cela redakcija na patosu .Jos je Kvaka najvise profitirao jer mu se izvrtela cela strana LP-a.
jos jedna dobra radijska fora: nazvao lik u program i predstavio se kao Derim, i odmah je uslijedilo pitanje voditeljke: " DERI-ME, koja ti je muzicka zelja?"

joj 994 post... hvata me trema...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline  
Old 27-05-2008, 01:34 PM   #30
master29
Banned

Jel to hitna sluzba?Pita muzicar sluzbenicu 94.Ona kaze jeste.E ako ste hitna,hitno mi treba 1000e za novi kompjuter.Jes da je off al je ekstra.Pozz
master29 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules