|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
Posle je vozio onu Simku.vrh vrhovaje bila
|
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Mastere pobrljavio si, covek nemisli na Vuksu.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Ima jedna zgoda i nezgoda koja se desila u Radio Sremu u Rumi gde sam 90-tih radio kao tonac.Neke druge radio stanice je nekada prisvajaju ali se sigurno desila tamo.
U to vreme isao je neki kviz,pusti se pesma i slusaoci pogadjaju ko je izvodjac.Kada je krenula pesma legendarnog Bore Spuzica KVAKE,jedna slusateljka je trazila pomoc spikera jer nije mogla da se seti izvodjaca.Spiker,fini covek u godinama joj je rekao da bi asocijacija bila "nesto za cega se uhvati svaki dan" a slusateljka je kao iz topa odgovorila:"da nije MILE KITIC mozda?" ![]() ![]() Last edited by paki; 27-05-2008 at 07:34 AM. |
![]() |
![]() |
#27 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() joj 994 post... hvata me trema... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]()
Jel to hitna sluzba?Pita muzicar sluzbenicu 94.Ona kaze jeste.E ako ste hitna,hitno mi treba 1000e za novi kompjuter.Jes da je off al je ekstra.Pozz
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|