|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Heh, ti si najveći synth manijak kojeg poznam. 24 sata misliš na syntheve.... i stalno pričaš o njima
![]() Ali mi nije jasno kako ide u krevetu kada nana kaže: "Hmmm.. zapelo je", a ti automatski rukom u smjeru ladice gdje je Oscilin Teslanol, i onda se trgneš u realnost i skužiš: "u hebote.. skroz sam zabrijao....". Ili kad kaže "Brže malo...", a ti: "Šta brže? Pa nije ti ovo CEM 3310!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vibrator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahaha, carevi ste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
@Don
buahahahahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
idi bre u ... hahahahahahahahahahahahaha legendo ! @roginator sta to fali 707-ici ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MCI Master
|
![]()
nista
jednostavno nije to moj sound ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Bode mi oci ovaj gore manley, rado bih ga uzeo kad bi mi poklonio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
je*beno braco, ti si ludji nego sam mislio
![]() svaka cast! roginator kad ces startat studio i, osim svoje glazbe, sta mislis u njemu radit? najam opreme, instrumenata, studija, produkciju, namjensku glazbu, postprodukciju? mastering mozda? snimas na trake ili digitalno? zivex ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
MCI Master
|
![]()
STUDIo RADI
snima se punom parom ima jos sitnica za rijesit ali i to cemo uskoro.... radim sve u studiju... projekti, tracking, arr, remixing , snimanje vokala , bubnjeva ( imam i drum room), mastering ....sve ne radim narodnjake i kuruzu... imam i servis za Hi-end opremu (studisku) .... restauriramo sve ( moj serviser i ja) staro u novo...proizvodnja...kompleks je oko 120m2 2 sobe za snimanje, rezija, servis, spremiste, guestroom, wc ..... eto ukratko |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Show me what You got bubnjar | Max | Pricaonica | 15 | 27-05-2008 11:20 PM |
Koreanski bubnjar | Max | Razno | 10 | 25-04-2008 02:28 PM |
Dame I gospodo ---->>> Monomachine!!! | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 27 | 23-04-2008 02:21 AM |
e pa gospodo, bit ce da je ipak novi Nord Lead na pomolu.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 03-06-2007 10:00 PM |