![]() |
Dame I Gospodo - Bubnjar Koji Ubija
|
Re: Dame I Gospodo - Bubnjar Koji Ubija
svaka cast! ali, danas je sve to stalo u jednu mashinu, prodaj sve te ritam mashine, i uzmi machinedrum, jos ti ostane i kesha :) ako nista drugo, onda barem prodaj 909 808 linn i sp12.
|
ma ne slushaj bre miku.. kakvo prodavanje..?
daj meni.. :) |
evo, ja vas sve pozivam u ns do mene, pa probajte machinedrum kao i monomachine, a vi iz bg-a mozete to uciniti u player-u, ako im je jos ostalo:D
|
Quote:
|
hehehe dmx !!! aj manje svi se sve ovo linn drum 808/909 ali DMX bre ljudi !!!!
|
Quote:
Quote:
RM |
nebi ja ni 707 dao za machinedrum NHF
jednostavno NEMA dusu taj stroj a i za godinu dvije kostat ce ko kalkulator hvala ja machinedrum NEBI!!!! a BTW ima jos ali su za vreme slikanja bili na piš pauzi :D :D :D :D e sto si navalio s tim monomasinama----jel si dealer :D :D neznam zasto to toliko guras.... :p |
pa i rack ispod bubnjara nije los :D
|
mnogo lepo, mnogo..
al sta ti radis izlozbu ? pa nista ti nije spojeno. bre. :p @Mika: btw ako oces bas isti zvuk, MD ne moze zamijeniti niti jednu od ovih masina. ne znam s kojima si od njih radio ali... evo, pored analgnih 808/909 gdje je to ocigledno.. npr. uzmimo SP-12; ako ides logikom "ima MD sample RAM".. nece ici. ovo su prvo stari konvertori 8bita, i drugo, sprava ima SSM analog filter i VCA po svakom izlazu koji saturiraju - to stvara karakteristicnu prljavocu i toplinu, i strahovit punch. taj karakter se ne moze dobiti na nicem skroz digitalnom, pogotovo novije generacije, a la MD, MPC, EMX i sl. |
All times are GMT +1. The time now is 09:37 PM. |