|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
a inace, ja sam kolekciju outboarda zapoceo prosle godine sa REV7, veoma ubotrebljiv, zapravo meni nezamenljiv za bubanj, ali i clean gitare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
mod?rateur analogue
|
![]()
reverb:
lexicon 300 lexicon pcm70 tc reverb4000 eventide orville prvi izbor bi recimo bio 300 vokal/rhodes/sint, 70 bubanj/loops, 4000 piano/akusticna/orkestar/audiopost/emt i ams emulacije, Orville sintevi/gitare/film/post. ali sve je to jako relativno, jer svi mogu puno toga. pa ovisi od produkcije do produkcije.. kakav karakter se trazi. delay: boss dm 300 - meni najbolji analog (bbd) delay ikad ehx memoryman deluxe blacet time machine - mod bbd sa CV kontrolom svih parametara space echo RE-201 - klasika za amib sinteve, lead gitare.. pcm70 - odlican (stari) digitalni delay - pingpong i ostalo eventide orville - sve vrste delaya koje mozes zamisliti; s filterom, revers, pitch, diffused, flanged, s lukom il bez luka, s kajmakom, bez kajmaka, feferoni, jogurt.. uh gladan sam odo na cevape ![]() ![]() @daBear: meni je Rev500 uvijek bio *eben reverb, kremasti percussion plate, ili onaj LA Plate za neki fusion bubanj. davno sam ga prodao kad sam nabavljao TC, ali uvijek kad ga spomenes mislim si moram to ponovo nabaviti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ivan Lekic
|
![]()
lex pcm91 , vss3
delay ultrafunk sonitus .. iznenadjujuce dobar, ali nije za sve, soft |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
aaaaaaaaaa kupio sam 2290 delay .DOLAZI
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() PCM70, H3000SE, DP4+, lxp-1, lxp-5, roland spaceecho, PODXt pro reverbi (iskljucivo za git) publison mi je na wanted list ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Šta bi ?
jesi pazario? e...sad videh da ga je pazario neki Šveđan za 280eu...
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 23-04-2008 at 05:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta cesto koristite na baladama (delay reverb ..) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-01-2008 02:05 PM |
Vokal - Reverb, Delay | Paja Patak | Audio Software | 37 | 31-07-2007 12:33 AM |
Hardware i software | dr.Ru | Vlado Georgiev | 5 | 24-02-2005 05:09 AM |