|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Meni su neprejebive zice Ernie Ball (010),a sto se tice trzalica,bravo Dule ,Big Stubby 1.0mm,(za jednokratnu upotrebu)i to u crvenoj boji,posto providna kad mi ispadne nikad je vise ne nadjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Od zica koristim Ernie Ball (kad naletim na nesto deblje od 0.11), in ace najcesce za po kuci D'Addario XL 0.13-0.56
![]() Trzalice, osim kad poludim i napravim sebi od CDa po 20tak komada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ok... jes da ja sviram violoncelo pa mi nije totalno nemoguce da zamislim pritiskanje takvih zica, ali ... kako bre?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Trzalice Jazz 3 male i crne i crvene sta nadjem
A zice uglavnom 10 earnie ball a ako nema to onda neki fulsh tipa drndario neko najsocish djubre...
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Probao i zvuci ko ... ona stvar
![]() Ne treba se zezati sa prirodnim savrsenstvom zvuka kakvo ima cello. Ok, malo reverba ![]()
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 05-08-2008 at 03:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Danas sam posle dugo godina koriscenja Dean Markley Blue Steel stavio na gitaru njihove zice "NickelSteel Electric"9-42 i posle nekoliko sati "razradjivanja" skinuo sam ih jer su obicno djubre!Mutne su i u odnosu na BlueSteel imaju manje sustaina.Eto,ja sam se sada zahebao zato nemojte i vi.
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
dadario zice.. jer nemam zivaca da trazim ostale.. 12tice za akustaru a 10ke za strat-a, al sad sam uzeo 13tice za strata i bash me interesuje kako ce to da zvuchi hahaha
btw, posle dosta godina kupio sam nove trzalice.. i mogu vam reci da sam odushevljem satrianievim medium trzkama, u kombinaciji sa mojom akustarom.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Verovatno nikako, posto ces ih uzasno tesko svirati, a takodje moras da podesis vrat i sve sto uz to ide za takvu debljinu zica da bi sve bilo regularno (pod uslovom da vrat moze da ih drzi bez posledica...)
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
mislish da ce biti problema?
![]() ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koje semplove/vsti akusticnog bubnja koristite? | allegrosteva | Audio Software | 7 | 07-12-2007 03:31 PM |
Koje plug-in-ove koristite ? | sRce | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-08-2007 05:14 PM |
Zice za tamburu... | idekius | Dragan Ivanović | 13 | 30-10-2006 03:29 PM |
Koje pluginove najcesce koristite? | FrankoPanko | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 02-12-2005 02:34 PM |