|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Prodajem d&R Dayner 32 ch in -line sa rezervnim master-kanalom i netz.
Sigurno bolji i od Mackie i Tascam
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Citao sam na "MixOnLine" da su sa 1600 snimali album legendarni Traveling Wilburys ("Handle with care"). U cijenu je uracunat i transport iz Holandije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MCI Master
|
![]()
ako je u super stanju i shiping iz Holandije onda KUPUJ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Pa to Rogy pokusavam kazat i da stvar bude bolja salje mi covjek (citaj: doprema kombijem do kucnog praga) kojeg znam i koji je od povjerenja. A pod racun ide i jedan moj DIY Pultec eq!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
posteno UZIMAJ STARI i uzivaj u odlicnom pultu koji je jako lako modirat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma uzmi ga!
Dogodit ce se to da ces ga ti jos vjerovatno malo srediti s vremenom, pa ako te pukne za koju godinu da ga prodajes, bit ce bolji nego u ducanu i zadrzat ce cijenu. I jos povrh svega dajes pultec pod racun pa te manje casha ispadne! Nego, gdje ces ga ti utrpati u svom studiju? Nije li vrijeme da adaptiras onaj ekstra podrum di drzis kramu? Hehe! Vrijeme za prosirenje sudija! Super je za krv, bubrege i probavu!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
@Shot
Da, morat cu napravit generalku u prostoriji. Prvo leti ona drvena karoserija od polica i rackova (bit ce dobra kao testni pult za moje diy sprave u drugom "Balthazar room-u")! ![]() Onu kramu sam vec sredio (donekle)... znas kako je... cim spomenem svojoj zeni da bih uredio jos i tu prostoriju odmah pocne paljba da ima i prioritetnijih stvari, a stara pak davi kako zelim okupirati cijelu kucu! ...Ughhhhhrrrrrr!... Ipak cu malo pricekat da mi kolega potvrdi da je Soundcraft kod njega. Nikad ne znas sto se moze dogodit. Last edited by FrankoPanko; 08-01-2008 at 08:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Evo, upravo sam dobio mail iz Holandije od prijatelja, covjeka koji doma ima SSL 4000 i Soundcraft 2400!
"Upravo stigoh, donio sam mix. Vidi...nikada nisam vidio bolje ocuvani mix - sve je kao novo !!!Neces vjerovati...Ima cak i originalni prekrivac sa isprintanim Soundcaraft 1600 logom (od prije 22 godine) Sve je cisto i nigdje nista nije izgrebano - kao da je remake !!!Cak se ne primjecuju nigdje tragovi prstiju itd... Dobio sam i 10 bantam kablova..i naravno kabel koji povezuje mix sa power supplyjem Svi potenciometri i faderi klize kao na staklu. Mislio sam da je manji...poveci je i dosta tezak (dvojica s naporom podizu)." Yeah! Jedva cekam 7. mjesec kad cu postati ponosni vlasnik! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bravo! neces pozaliti!
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ma kupuj... merak nema cenu... a i sve sto moze da se plati - nije skupo...
Nego zna li neko razliku izmedju Soundcraft TS12 i 2400 serije ?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigao Soundcraft 1600! | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 07-08-2008 06:12 PM |
hd boss br-1600 kako koristiti kao live mix | magnum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 06-05-2008 10:26 PM |