|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
je li ti lexicon stavljen na 100% wet?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ivan Lekic
|
![]()
da,control mix je 100% wet .. u gomili .. tj.mixu mozda i pije vodu . ali mora da ima neka alternativa da se to napravi da radi kako treba .
mozda neki delay compensation plugin .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
Mislim, sad totalno lupetam,ali da nemas neko duplo vracanje u emu mikseru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ivan Lekic
|
![]()
pa nemam .. zar ovaj predelay nije uobicajena pojava? tih je .. ali mi smeta ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
Ajde uradi bounce jedog rimshota u reverb, da probam da shvatim o cemu se radi? okaci neki mp3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
mene nervira jebeni predelay u slusanju .. i dok exportuje i realtime-u takodje je sa "duplim"udarcem .. ali kada exportuje i pustim .. onda je bas onako kako sam zeleo .. evo primer .. dok sam ovo exportovao sve vreme je bio "udarac za udarcem"u kasnjenju .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
Cekaj, ali ako imas delay samo dok slusas, a ne pri exportu, onda mislim da to nema veze sa delay compensation? Zasto bi on bio drugaciji pri slusanju i mixdownu? Nema logike? Koliko ja znam, to ne radi tako. To ti je nesto drugo. Znam da ti nisam pomogao, jbg. Meni je ta kartica i dalje sumljiva, najvise ima logike da je do nje. Pretresi ti to jos malo. Inace, moze li da se radi bez njenog miksera? Da iskljucis direct monitoring?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
njen mixer je ustvari software koji pokrece hardware .. ma kartica je skroz ok .. ali za ovakve neke operacije ![]() trebao sam vec kupiti rme .. ali mi nekako lepsi osecaj bio da kupim prvo lex .. jebi ga Hvala ti Dejo .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
IVEK,druze,evo rizikovacu opet da lupnem,ali posto nam spominjes to kasnjenje u SLUSANJU,jesi probao varijante sa ukljucivanjem(iskljucivanjem)onog malog dugmenceta za monitoring na samom INPUT kanalu u nuendu(onaj mali "zvucnik")(F3 komanda pa pogledaj taj input kanal mixera preko koga vrsis snimanje i probaj obe opcije sa i bez ukljucivanja tog dugmeta).i u varijanti sa ukljucenim/iskljucenim delay compensation.
probaj, pa nam javi,mene zivo zanima,a nisam hteo da te ljutim,dovoljno si se iznervirao oko ovoga,pa sam cekao da neko prvi postavi pitanje(dvuckovic)-zar je bas toliko neophodno da palis taj delay compensation?probaj ove 4 varijante.odoh ja da malo "razmrdam prste".javi kako ide pozdrav Last edited by milanCHE; 13-12-2007 at 10:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Routing u cubase :| | kVu | Audio Software | 10 | 07-05-2007 02:57 PM |
..e-mu routing.. | lesha | DSP forum | 11 | 08-08-2005 03:00 PM |