|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
VIP Member
|
je li ti lexicon stavljen na 100% wet?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ivan Lekic
|
da,control mix je 100% wet .. u gomili .. tj.mixu mozda i pije vodu . ali mora da ima neka alternativa da se to napravi da radi kako treba .
mozda neki delay compensation plugin ..
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
VIP Member
|
Mislim, sad totalno lupetam,ali da nemas neko duplo vracanje u emu mikseru?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ivan Lekic
|
pa nemam .. zar ovaj predelay nije uobicajena pojava? tih je .. ali mi smeta ..
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
VIP Member
|
Ajde uradi bounce jedog rimshota u reverb, da probam da shvatim o cemu se radi? okaci neki mp3?
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
mene nervira jebeni predelay u slusanju .. i dok exportuje i realtime-u takodje je sa "duplim"udarcem .. ali kada exportuje i pustim .. onda je bas onako kako sam zeleo .. evo primer .. dok sam ovo exportovao sve vreme je bio "udarac za udarcem"u kasnjenju .. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
VIP Member
|
Cekaj, ali ako imas delay samo dok slusas, a ne pri exportu, onda mislim da to nema veze sa delay compensation? Zasto bi on bio drugaciji pri slusanju i mixdownu? Nema logike? Koliko ja znam, to ne radi tako. To ti je nesto drugo. Znam da ti nisam pomogao, jbg. Meni je ta kartica i dalje sumljiva, najvise ima logike da je do nje. Pretresi ti to jos malo. Inace, moze li da se radi bez njenog miksera? Da iskljucis direct monitoring?
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
njen mixer je ustvari software koji pokrece hardware .. ma kartica je skroz ok .. ali za ovakve neke operacije trebao sam vec kupiti rme .. ali mi nekako lepsi osecaj bio da kupim prvo lex .. jebi ga Hvala ti Dejo .. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
IVEK,druze,evo rizikovacu opet da lupnem,ali posto nam spominjes to kasnjenje u SLUSANJU,jesi probao varijante sa ukljucivanjem(iskljucivanjem)onog malog dugmenceta za monitoring na samom INPUT kanalu u nuendu(onaj mali "zvucnik")(F3 komanda pa pogledaj taj input kanal mixera preko koga vrsis snimanje i probaj obe opcije sa i bez ukljucivanja tog dugmeta).i u varijanti sa ukljucenim/iskljucenim delay compensation.
probaj, pa nam javi,mene zivo zanima,a nisam hteo da te ljutim,dovoljno si se iznervirao oko ovoga,pa sam cekao da neko prvi postavi pitanje(dvuckovic)-zar je bas toliko neophodno da palis taj delay compensation?probaj ove 4 varijante.odoh ja da malo "razmrdam prste".javi kako ide pozdrav Last edited by milanCHE; 13-12-2007 at 11:28 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|