|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Svakako pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
...pitacu ga sta im je radio
![]() ...btw nisam bas u toku.....mogu li se kod nas dobiti devizni cekovi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
...evo sad nadjoh da ima "travelers" cekova...mozda tako moze da se plati u inostranstvu....shibnes cek sa DHL ili UPS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
shto ne bi moglo? ja sam u roku od pola sata (vishe puta) pokupio pare iz western uniona.. :/ svaka banka koja ima taj protokol mora da saradjuje.. 6/7 puta su mi uplatili iz nemachke/austrije/shvajcarske/amerike pare i za pola sata (kolko mi treba da dodjem do banovog brda) sam upao u banku i pokupio pare.. jedino trazze da znate tachno ime choveka koji vam shalje pare i gde zzivi.. i neku shifru, naravno.. ne znam da li vam to spada u wt, ali nema lakshe priche..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Dobro i mene ova tema zanima, samo nisam uspeo da razumem
kako najlakse kupiti nesto preko neta.Mozda se sve svodi na to, kako se ko snadje ili ima nekog resenja?Imam visa elektron karticu sosiete generale banke i ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
nas zakon zabranjuje slanje novca fizickom licu u inostranstvu od strane fizickog lica iz srbije i mene zanima kako je playeru poslao drug novac u kanadu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisi ti skapirao... Pare je lako primiti, ali ne mozes da saljes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu je patka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
...nisam danas stigao da zovem ortaka,malo mi je nezgodno zbog vremenske razlike.Kad sam ja slobodan vec je uveliko vreme za spavanje...pokusacu danas pa javljam kako je to izveo.Moglo ne moglo ja sam pare vec potrosio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
|
![]() Quote:
edit: u pitanju je banca intesa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
|
![]()
Perun je u pravu, i dok ovakvo licemerje ne odblokira drzava (a drzi ga da bi gastarbajteri pare slivali u Srbiju, i to je jedini razlog. Boli njih q**c za slobodnu trgovinu, online i globalnu konkurenciju)........ nece biti ni napretka po ovom pitanju. Dakle, mora se promeniti svest politicara, a gledajuci ove nase.... to se nece skoro desiti.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina Uad-a | silicone | DSP forum | 3 | 20-10-2009 10:22 AM |
E-kupovina i jos nekoliko pitanja... | Ficus | Razno | 1 | 05-09-2009 05:57 PM |
jeli ok kupovina | drums | Computer Hardware | 3 | 28-04-2007 03:43 PM |