|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Mene ubija zujanje UPS-a, sto sam vec postavio kao topic na rumskom, a desava mi se jos nesto kao verovatno mnogima koji rade muziku na compu, ako radim muziku pre spavanja, obicno neke delove pesme preslusavam po ko zna koliko puta, posle kada legnem ne mogu da zaspim jer mi jos uvek svira u glavi. Sat je mali beba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
Sto se tice sata, kod mene je digitalan. Mada mi nikad nije smetao ni ranije. Volim samo da spavam u mraku, prija mi kisa za spavanje i tisina. Najvise mi smeta ako mi se, dok spavam, uvuce duvanski dim u sobu. Inace sam pusac! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam, meni recimo prija muzika, od malena sam navikao na to. Volim da spavam sa otvorenim prozorom, tako da osetim vazduh, dok mi npr svira Kenny G, koji strasno opusta... A kisa je zakon...
![]()
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 06:35 PM |
shta radite kada.. Moan zone :) | HeatMan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 02-07-2009 05:49 AM |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Konkretno, ?ta se događa kada ... | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 13-08-2007 12:58 PM |
?to kada kreativnost zapne? | ANITA | Razno | 38 | 13-01-2007 06:47 PM |